Skip to main content

Wismar

Status:
Forespørg på pladser

Miniferie med eventyrbyer, damptog og smukke kyster

Langs den tyske Østersøkyst finder vi hvide sandstrande, naturskønne øer og charmerende byer med stolt historie. På denne rejse bor vi midt i den gamle Hansestad Wismar, der i sig selv er et lille eventyr med gavlhuse, brostensbelagte gader og en fantastisk atmosfære. Vi tager også på tur langs kysten med damptoget Molli, ser den naturskønne ø Poel og går på opdagelse i den smukke by Schwerin.

Rejsen dag for dag:

1.dag: Udrejse via Gedser – Rostock. Ankomst og indkvartering midt på eftermiddagen. Lille gående bytur i Wismar.

2.dag: Udflugt med damptoget Molli, kurbyen Kühlungsborn og øen Poel.

3.dag: Lille byrundtur og god tid i Schwerin. Hjemrejse via Puttgarden - Rødby.

Hotel:

Fründts Hotel Wismar

Søg rejse

Rejseprogram

Wismar og Fründts Hotel
Det gode Hotel Fründt ligger i Wismars gamle bykerne og herfra er der kun få minutter til fods til både markedspladsen og den hyggelige, gamle havn med cafeer og små beværtninger. Hotellet byder på moderne værelser i historiske omgivelser, god forplejning og en hyggelig solterrasse.

Vi sejler med Scandlines fra Gedser til Rostock og er fremme i Wismar allerede midt på eftermiddagen første dag. Efter indkvartering tager vi selvfølgelig på en lille byvandring og oplever Wismars flotte kirker, gavlhuse, byporte og det historiske havnemiljø.

Damptoget Molli og øen Poel
En hyggelig og naturskøn udflugt langs kysten. Vi kører til kurbyen Bad Doberan og stiger ombord på damptoget Molli, der gennem smalle gader og grønne skove fører os ud til kysten og de mondæne kur- og badebyer Heiligendamm og Kühlungsborn. Her bliver der tid til at nyde atmosfæren, den friske havluft og den flotte promenade langs stranden. Vi fortsætter til øen Poel, hvor vi ser øens vartegn, fyrtårnet Timmendorf, og mindesmærket for det sænkede skib Cap Arcona.

Schwerin
På rejsens sidste dag besøger vi Mecklenburg-Vorpommerns hovedstad Schwerin, der er berømt for sit gamle slot, der nærmest er som taget ud af et eventyr. Prydet med tårne og spir og omgivet af vand er slottet selvfølgelig byens vartegn, men her er også hyggelige krogede gader, farvestrålende huse og en imponerende Domkirke. Vi går på opdagelse i det historiske bycentrum inden der bliver god tid på egen hånd til at lade sig friste af de mange butikker og hyggelige cafeer. 

Påstigningsruter

Kort

rejsekalender

10/12Julemarked i QuedlinburgFra 3.225,-
22/12Jul i BremenFra 4.775,-
22/12Jul i PotsdamFra 4.095,-
23/12Jul i SæbyFra 4.450,-
29/12Nytår i BerlinFra 4.775,-