Skip to main content

Vi passer på dig - og på verden

Intet er vigtigere end at passe på hinanden og den klode, som vi bor på. Derfor går vi aldrig på kompromis med hverken sikkerhed eller miljø.

Vi støtter plantning af træer i Danmark
Lige uden for vores vinduer i Sorø suser egern op og ned ad træstammerne og skaber smil på læben hos os hver dag. Samtidig laver vi mange rejser, hvor naturoplevelser er hele omdrejningspunktet. Både indenfor og udenfor vores vinduer er naturen tæt på hver dag og selvfølgelig har vi også en forpligtelse til at passe på den.

I maj 2019 blev non-profit projektet RenFlyrejse.dk startet af Martin Sundstrøm, der er uddannet fysiker og tidligere redaktør for DR Videnskab. Gennem organisationens hjemmeside kan CO2-udledning beregnes og det er muligt at kompensere for den ved at finansiere plantning af løvskov i Danmark. Træerne plantes i samarbejde med Naturstyrelsen som fredskov, hvilket vil sige, at hvis træerne på et senere tidspunkt fældes, skal der plantes nye igen.

I den bedste af alle verdener ville vi ikke udlede CO2, men indtil busser og fly kan benytte 100% vedvarende energi, vil vi kompensere for vores rejsers CO2-udledning gennem RenFlyrejse.dk og dermed også sikre mere løvskov i Danmark til glæde for os alle - og for vores egern.

Rejs med grøn samvittighed
Vi har nogle af Danmarks nyeste og mest moderne busser, der alle overholder EU’s strengeste miljøkrav. Faktisk vil du ifølge GreenMatch.dk kun kunne rejse mere miljøvenligt, hvis du kører i elbil opladet vha. solceller!

”… kloden ville som et hele være i bedre stand, hvis vi blot alle kørte i bus i  stedet for at flyve eller køre selv” (GreenMatch.dk)

Moderne teknologi   
Men vores busser passer ikke bare på kloden, de passer også på dig. De fleste er udstyret med radar, der automatisk bremser, hvis der er uforudsete hindringer på vejen, samt computerstyret affjedring og stabilitetskontrol, der holder bussen på ret kurs under selv de mest ekstreme forhold.

Sikkerhed hele vejen
Intet af det er noget værd, hvis ikke chaufføren er godt uddannet og bussen vedligeholdt. Vores chauffører altid er opdaterede med de nyeste kurser i både sikkerhed og miljøvenlig kørsel og vi servicerer vores busser tre gange oftere end krævet i lovgivningen.

Du kan med andre ord læne dig tilbage og være helt tryg på både dine egne og vores jordklodes vegne.

Søg rejse