Skip to main content

Velkommen til rejseår 2020

Kære Gæst

Vi lever i en verden, der er i hastig forandring. Alt går hurtigere og tid til fordybelse og samvær er blevet en mangelvare.
Med vores rejser vil vi gerne skabe et alternativ. Vi ønsker at give dig god tid til nye oplevelser og til at møde nye mennesker og skabe nye relationer – og vi vil gøre det samtidig med, at vi passer på både naturen og de lokalsamfund, som vi besøger.

God tid skaber gode oplevelser
Det er fristende at arrangere rejser, hvor vi ser 100 seværdigheder hver dag, men giver det en god oplevelse? Det tror vi ikke og derfor tilrettelægger vi vores rejser med fokus på kvalitet frem for kvantitet. Stemningen i en storby opleves oftest bedst med en kop kaffe i hånden på en fortovscafe. Naturen gør størst indtryk, når der er tid til at sidde og nyde udsigten og stilheden i ro og mag. Det er dét, vi mener, når vi siger, at du vil opleve mere med os.

Vi skal passe på naturen…
Samtidig skal vi også passe på den natur, der giver os nogle af de største og bedste oplevelser. Derfor kompenserer vi for CO2-udledningen på både vores bus- og flyrejser gennem nonprofit-projektet ”RenFlyrejse.dk”, som planter ny fredskov i Danmark. Indtil dagen kommer, hvor al transport er baseret på vedvarende energi, vil vi støtte naturen, så godt som vi kan som rejsebureau.

… og støtte de lokale
Når vi planlægger nye rejser, forsøger vi også at finde små, lokale samarbejdspartnere, som har betydning for et lokalsamfund. Det kunne være en kro i en skotsk landsby eller et lille gasthof i alperne. På den måde kan vi som rejsende være med til at underbygge mangfoldighed og lokale traditioner. Bliver hele verden fyldt med de samme design- og kædehoteller, mister vi jo de oplevelser og det særpræg, som vi netop tager på rejse for at opleve.

Ved at tage vare på den verden, som vi rejser i, bliver oplevelserne ganske enkelt større.
Det er derfor vi siger: Klingenberg Rejser – hvis du vil opleve mere

God ferie!

Peter Nygaard

Søg rejse