Status:
Forespørg på pladser
Ekstra godt tilbud på Gyldne Oktober!
Nu med endnu mere inkluderet i prisen:
4 x morgenbuffet.
3 x 3 retters aftenmenu.
1 x vinbondens livret fra buffeten.
1 x vinbonde frokost inkl. vinsmagning.
1 x løgtærte inkl. smagning af den nyhøstede vin.
1 x rødvinskage + 1 kop kaffe.
1 x aften med levende musik.
1 x guidet tur gennem vinmarkerne, med fortælling om vinen og de vilde krydderurter.
1 x lav din egen krydderurtesalt lige som du vil have den.

Er der noget tyskerne er gode til, så er det at holde en fest. Ingen begivenhed er lille nok til, at man ikke kan holde en god byfest. Sådan er det også ved Rhinen. På Klingenberg Busrejsers temarejser til Rhinen byder vi på flere af disse fester. "Rhinen i Flammer", en stemningsfyldt oplevelse med fyrværkeri og pyntede både, der bevæger sig op ad floden mod Rüdeshem. Optoget begynder efter mørkets frembrud og fortsætter til omkring midnat. "Sektfestival" i Eltville er en hyggelig byfest, med champagne, vin, flotte kostumer og god mad. Det eneste man skal huske er, at medbringe en flaske vin for det er umuligt at opdrive.

Vinfesten i Rüdesheim er endnu en hyggelig fest. På markedspladsen er der opstillet en musikscene, hvorfra orkestret spiller god dansemusik. Man betaler et depositum på et glas, og så kan man ellers gå fra bod til bod og købe et glas vin. Der er opstillet borde og bænke under de smukke gamle træer.

Endelig er der "Gylden Oktober", hvor vinhøsten er ved at være i hus. Det er den årlige mulighed for at smage den helt unge vin "Federweiser". En mild ufærdig vin, der minder om druesaft. Man skal dog ikke drikke for meget, da den fortsat er i gang med at gære. Det kan mærkes i maven, hvis man har drukket for meget. En Federweisser serveres som oftest med et stykke løgtærte til, men man kan også drikke den alene.

Læs programmet HER