Skip to main content

Sverige

Sverige er det største land i Skandinavien og det femte største i Europa. Men når vi tænker på Sverige, så er det Pippi Langstrømpe, Ronja Røverdatter og i det hele taget Astrid Lindgren, som dukker op i bevidstheden. Eller måske ABBA, Evert Taube og Ingmar Bergmann. Det kan også være, at du kommer til at tænke på "Janssons Fristelser" eller "Korv med Mos". Endelig kan det også være, at du tænker på de tabte landområder : "Skåne, Halland & Blekinge". I den forbindelse er det jo så let at tænke lidt frem til mange forsmædelige nederlag i fodbold, håndbold og stort set al anden form for sport, som vi har lidt til svenskerne igennem årene.

Men Sverige er jo så meget mere end det. En vidunderlig afvekslende natur med mange søer og store skove. De fine træhuse malet røde eller gule. Det rige fugleliv med traner, elge og alle mulige andre dyr, som vi ikke har. Og så har de nogle vidunderlige byer som f.eks. Stockholm og Visby. Byer som man kan besøge sammen med Klingenberg Busrejser.

"Velkomna till Sverige".


 

Søg rejse

Gotland, Visby

Forespørg på pladser

Azurblåt vand, kalkstenssøjler, hansestad og gammel historie Gotland har det hele. Her smelter den spændende fortid sammen med en smuk natur omgivet af hav til alle sider. I ”hovedstaden” Visby går vi rundt i snævre gyder omgivet af middelalderens ringmur, mens der på øens klinter er himmel og hav så langt øjet rækker. Langs kysten finder vi små fiskerlejer, hvor tiden har stået stille, mens gaderne i Visby emmer af liv, hyggelige butikker og caféer. Gotland er kontrasternes ø, o en oplevelse du...Læs mere

rejsekalender

26/11Julemarked RhinenFra 3.575,-
26/11Julemarked Münster og DortmundFra 2.950,-
28/11Julemarked BremenFra 3.175,-
28/11Julemarked Kiel, Lübeck og FlensburgFra 1.995,-
30/11Julemarked BerlinFra 2.995,-