Skip to main content

Schwalenberg

Pris fra:
3.795,-
Dage:5
Bestil rejse

Det tyske eventyrland

Den centrale del af Tyskland er hjemstedet for de berømte tyske eventyr. Her bugter floderne sig gennem det skovklædte og bakkerige landskab. Sandstensklipper rejser sig fra flodbredderne og små middelalderbyer ligger som perler på en snor og byder på spændende historier om berømte og berygtede bysbørn. Vi glæder os til at fortælle om både historien og røverhistorierne på denne rejse til de hyggelige Schwalenberg.

Turen dag for dag:

1. dag
Udrejse via Rødby-Puttgarden og ankomst til Schwalenberg.

2. til 4. dag
• Hermanndenkmal, naturfænomenet Externsteine, Detmold og sejltur.
• Eventyrruten, Bad Karlshafen og Weser Skywalk
• Rottefængerens by Hameln og Münchhausens by Bodenwerder

5. dag
Hjemrejse via Puttgarden-Rødby

Hotel:
Hotel Schwalenberger Malkasten 

Søg rejse

Rejseprogram

Schwalenberg – toppede brosten og malerisk fortid
Med bindingsværkshuse, toppede brosten og smukke skovklædte omgivelser er Schwalenberg nærmest definitionen på idyl. Byens charme har gennem tiderne tiltrukket mange malere og kunstnere og stadig i dag finder vi flere små gallerier i de gamle bygninger. I hjertet af den lille by ligger Hotel Schwalenberger Malkasten, hvor den charmerende stemning fortsætter helt ind på hotellet. Her er masser af atmosfære og en hyggelig restaurant, der har sine rødder i det traditionelle tyske køkken. Hotellet er familiedrevet og det er i dag tredje generation, der fortsætter traditionerne med gæstfrihed og uformel stemning – ikke mindst på hotellets egen lille Bierstube.

Hermanndenkmal, Externsteine, Detmold og sejltur
I det naturskønne område Teutoburger Wald tager vi til toppen af Teutberg, hvor vi ser det store Hermannsdenkmal og nyder den imponerende udsigt. Vi ser også det specielle naturfænomen Externsteine med sine høje sandstensklipper og fantastiske historie, der spænder over eneboere, excentriske grever og nazister. I den hyggelige by Detmold bliver der tid til at gå på opdagelse på det lokale marked inden vi om eftermiddagen tager på sejltur med kaffe på den flotte Schieder See.

Eventyrruten, Bad Karlshafen og Weser Skywalk
Vi følger ”Eventyrruten” rundt i naturområdet Solling-Vogler og oplever de mange små bindingsværksbyer. I den gamle kurby Bad Karlshafen, der ligger flot ved bredderne af Weserfloden, bliver der tid til at nyde flodpromenaden og eventuelt en god frokost. Lige ovenfor byen besøger vi også det nyanlagte udsigtspunkt Weser Skywalk, hvor hele floddalen bogstaveligt talt ligger for vores fødder.

Rottefængerens by Hameln og Münchhausens by Bodenwerder
Et besøg i eventyrbyen Hameln hører selvfølgelig også med. Hele byen bærer præg af historien om rottefængeren og rejselederen tager os med på en lille byvandring, inden der bliver tid til selv at udforske byen. Der bliver også mulighed for en smuk sejltur på Weser. Også byen Bodenwerder besøger vi og her møder vi historien om Baron von Münchhausen, som har sat sit præg på bybilledet.

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
31-05-2021 - 04-06-2021BusHotel Schwalenberger MalkastenMere end 83.795,-Bestil
13-09-2021 - 17-09-2021BusHotel Schwalenberger MalkastenMere end 83.795,-Bestil