Skip to main content

Sammenlægning af Klingenberg Rejser og Vitus Rejser

 

Kære Klingenberg-gæst,

Siden 2015 har jeg stået i spidsen for Klingenberg Rejser, og jeg har nydt hvert et sekund og de mange gode oplevelser sammen med vores gæster.
I dag skriver jeg for at fortælle dig, at jeg har besluttet at drosle ned for arbejdsbyrden og fokusere på driften af Nygaards Turist & Minibusser. Derfor skal der nye kræfter til i Klingenberg Rejser.
Jeg har gennem et længere stykke tid været på jagt efter den helt rigtige til at overtage rattet, og jeg har nu valgt at overdrage forretningen til Vitus Rejser.

Du kender måske allerede Vitus Rejser, men lad mig alligevel give dig en kort introduktion: Vitus Rejser har siden 1973 arrangeret grupperejser med dansktalende rejseledere for aktive og sociale voksne til hele verden. Programmet tæller normalt omkring 250 forskellige rejsemål, og rejserne foregår både med fly, krydstogtskibe og busser.
Vitus Rejser er en erhvervsdrivende fond, hvis overskud går til velgørende formål, og ligesom hos os, er der fokus på kvalitetsrejser til fornuftige priser, hvor det sociale indhold er i højsædet. Vores koncepter ligger meget tæt op ad hinanden med fokus på oplevelser undervejs på hele rejsen og kompetent formidling af dansktalende rejseledere.
Vitus Rejser drives til daglig af administrerende direktør Heidi Maak Glinvad og hendes team fra deres hyggelige butik lige ved Kongens Have i København.
Du kan læse mere om Vitus Rejser ved at TRYKKE HER.

Den 1. juli sammenlægges Klingenberg Rejser med Vitus Rejser, men du kommer ikke til at mærke den store forskel. Rejsernes indhold, program og priser piller vi ikke ved, og du vil stadig blive mødt af Klingenberg Rejsers faste rejseledere og chauffører i bussen. Både jeg selv og min datter Tanja kommer også til at fortsætte i Vitus Rejser. Man kan sige, at Vitus Rejser bliver en slags teknisk arrangør af rejserne, og som en ekstra bonus, vil du fremover også kunne vælge mellem Vitus Rejsers mange rejsemål, når du skal planlægge din næste ferie.

Har du spørgsmål omkring sammenlægningen, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til mig. Nedenfor finder du dog også en masse information om fremtiden, som kan give dig svar på dine spørgsmål.

Jeg håber, at du ser positivt på min nyhed. Det har ikke været en let beslutning, men jeg føler mig helt overbevist om, at vores gæster fremover vil være i de bedste hænder hos Vitus Rejser.

Kærlig hilsen

Peter Nygaard, Klingenberg Rejser

 

Spørgsmål og svar

Hvornår sker sammenlægningen?
Sammenlægningen af Klingenberg Rejser og Vitus Rejser sker officielt d. 1. juli, men overdragelsen vil ske løbende over sommeren.

Hvad sker der med min bestilte rejse?
Har du bestilt en rejse med Klingenberg Rejser, kan du være helt rolig.
Rejsens afrejsedato, program, pris og dit valgte opsamlingssted vil være uændret.
Efter d. 1/7 vil du modtage mere information fra Vitus Rejser. Rent teknisk bliver din reservation flyttet fra Klingenberg Rejsers bookingsystem til Vitus Rejsers, og du vil derfor få tilsendt et nyt rejsebevis. Du vil også modtage afrejseinformation direkte fra Vitus Rejser.
Vi kommer til at sende information til vores gæster efter afrejsedato, startende med førstkommende datoer. Ligger din afrejsedato lidt ude i fremtiden, beder vi dig være tålmodig og afvente information.

Indbetaling af depositum og restbeløb
Indbetalinger skal indtil videre ske i henhold til de fra Klingenberg Rejser fremsendte betalingsinformationer.
Når du modtager dit nye rejsebevis fra Vitus Rejser, vil dine indbetalinger fremgå heraf. Her vil det også fremgå, hvordan du skal indbetale et eventuelt restbeløb.

Jeg har endnu ikke bestilt en rejse. Hvordan skal jeg bestille?
Du kan stadig bestille rejser på www.klingenberg-rejser.dk samt på telefon 58 52 32 00.

Hvad sker der, hvis min rejse ikke kan gennemføres pga. restriktioner?
Genåbningen af både Danmark og Europa er i fuld gang, og vi har siden maj været i gang med busrejserne i Danmark. Over sommeren forventes det, at hovedparten af de europæiske rejsemål vil åbne op. Vi følger dog Udenrigsministeriets rejsevejledninger.
Det betyder: Hvis Udenrigsministeriet 7 dage før afrejse fraråder rejser til dit rejsemål, vil din rejse blive aflyst, og du vil få refunderet din indbetaling. Du kan også vælge at ombooke din rejse til en anden dato/et andet rejsemål. En forudsætning for refusion/ombooking er naturligvis, at du overholder gældende betalingsfrister.
Du kan læse mere om, hvordan vi forholder os til rejser i en Covid-19-præget verden her: https://www.vitus-rejser.dk/tryghed
Vitus Rejser er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden, optaget under nr. 197.

Jeg har et gavekort. Gælder det stadig?
Det kan du tro, det gør. Fremover vil du både kunne benytte dit gavekort som betaling på både Klingenbergs og Vitus Rejsers rejser.

Jeg er glad for mit lokale opsamlingssted. Kan jeg stadig stå på bussen her?
Det kan du. Vi fastholder alle vores eksisterende opsamlingssteder.

Hvad skal Peter og Tanja?
Både Peter og Tanja fortsætter hos Vitus Rejser. Peter skal fremover være ansvarlig for alle specialgrupper, som f.eks. forenings-, klub- og sognerejser. Tanja fortsætter i en administrativ rolle hos Vitus Rejser.
Du kan kontakte dem begge på:
info@klingenberg-rejser.dk

På sigt flyttes kontoret fra Sorø til Vitus Rejser hovedkontor i København, men vi skal nok informere dig, når den tid kommer.

Hvad med alle de dygtige rejseledere og chauffører?
Du vil stadig møde vores Klingenberg-rejseledere og - chauffører på din rejse, og du vil stadig køre med en bus fra Nygaards Turist & Minibusser.

Hvad med Nygaards Turist & Minibusser?
Peter vil fortsat drive Nygaards Turist & Minibusser, der tilbyder buskørsel for både virksomheder og private. De populære 1-dagsture vil fortsat være at finde på programmet. På alle Klingenberg Rejser vil du også fortsat køre med de 4-stjernede busser fra Nygaards Turist & Minibusser.

Søg rejse