Skip to main content

Ree Park og LegoHouse

Status:
Forespørg på pladser

1.dag: Nyborg, Jelling og Årslev Kro
Efter opsamling på Sjælland krydser vi Storebæltsbroen og holder formiddagspause ved Strandvænget Park med udsigt mod Storebælt. Her er masser af mulighed for bevægelse for børnene, flot udsigt over vandet samt borde og bænke, hvor Klingenberg byder på medbragte rundstykker samt kaffe/juice.
Turen fører os videre til Jelling, hvor der bliver tid til frokost inden vi tager på en spændende tidsrejse. Her møder vi historien om vikingekongerne Gorm og Harald, deres runesten, den store skibssætning og den gigantiske palisade, der blev rejst for mere end 1000 år siden. Den gamle historie smelter sammen med supermoderne teknologi, der gør historien levende og involverer alle sanser. Glæd jer til tidsrejsen i flammernes skær, hvor I oplever dagliglivet som viking og rejsen til Valhalla.
Dagen slutter på Hotel Årslev Kro ved Århus, der venter os med gode værelser og aftensmad.

 2.dag: Ree Park Safari
Et besøg i Djurslands store Safaripark er en uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne. I samarbejde med parken har vi sammensat et program, der giver os alle de store naturoplevelser på én dag. Selv om vi er midt i Danmarks fredelige natur, tager vi på en rigtig Landrover-safari og kører over savannen, hvor vi kommer tæt på dyr fra eksotiske verdensdele. Her kan vi bl.a. opleve Danmarks eneste geparder på jagt efter frokost og iagttage vores slægtskab med aberne, når de samles om føden. Vi tager også på en helt speciel togrejse, når vi på centralstationen stiger ombord på damptoget Amerika Expressen. Turen fører os tilbage i tiden og over den nordamerikanske prærie, hvor vi kommer tæt på ulve, bisoner, elge og sorte bjørne. Herudover skal vi selvfølgelig også opleve fodring af dyrene, ligesom vi får god tid til selv at hilse på parkens fredelige og sociale dyr. Efter dagens rejse til både Amerika og Afrika vender vi tilbage til aftensmaden og vores værelser på Årslev Kro.

 3.dag: LEGOHOUSE i Billund
Efter morgenmaden forlader vi Årslev Kro og tager til ”Klodsernes hjemby” Billund. Byens nye store attraktion er oplevelseshuset ”Home of the Brick”, som er tegnet af stjernearkitekten Bjarke Ingels. Her træder vi ind i et rigtigt LEGO-hus, hvor både børn og voksne bliver udfordret, når kreativitet, leg og læring smelter sammen. Med hjælp fra mobiltelefonen kan vi bringe klodserne til live og lade fysisk og digital leg blive til ét. Huset byder på sit helt eget univers med masser af overraskelser. Her en undervandsbåd, der er gået på grund, en kamelgynge importeret direkte fra ørkenen og mulighed for at surfe i hajfyldt farvand. Hele universet er opdelt i farvezoner, med temaerne ”Kreativitet”, ”Leg med humøret”, ”Leg med Logikken” og ”Leg med Andre”. Når sulten melder sig, er der mulighed for også at lege med maden i MINI CHEF-restauranten. Her kan i bygge jeres egen bestilling og se, når LEGO-kassen triller ned ad transportbåndet og serveres af to glade serveringsrobotter!

Med masser af inspiration fra både historie, natur og fremtidens teknologiske muligheder vender vi tilbage til Sjælland.

Søg rejse

Påstigningsruter

rejsekalender

10/12Julemarked i QuedlinburgFra 3.225,-
22/12Jul i BremenFra 4.775,-
22/12Jul i PotsdamFra 4.095,-
23/12Jul i SæbyFra 4.450,-
29/12Nytår i BerlinFra 4.775,-