Skip to main content

Prag

Pris fra:
3.895,-
Dage:5
Bestil rejse

Den Gyldne Stad med hotel i centrum og alle udflugter inkl.

Prags smukke, gamle bykerne er en oplevelse, man aldrig bliver træt af. Hele byen er et eventyr i sig selv og når mørket falder på og lysene tændes, er stemningen nærmest forførerisk. At gå en tur i de gamle gader, finde en hyggelig beværtning, spadsere langs Moldaus bredder og nyde synet mod det flot oplyste slot højt over byen er oplevelser, man aldrig vil glemme, Derfor skal vi selvfølgelig også bo midt i byen, så du til enhver tid kan fortabe dig i byens mange ansigter og opleve den både dag og aften, vel vidende at hotellet ligger blot 10 minutters gang fra Wenzelpladsen.

Rejsen dag for dag:

1.dag:
Udrejse via Gedser-Rostock. Ankomst til Prag midt på aftenen. Indkvartering for 4 nætter i centrum på Hotel Praque Centre Plaza.

2. til 4. dag: Udflugter under opholdet  
- Gående byrundtur i den historiske bykerne    
- Lille byrundtur med bus og efterfølgende gående tur gennem Borgkomplekset sluttende i den hyggelige bydel Malá Strana
- Rundvisning på Skodafabrikkerne og besøg på Skodamuseet. Frokost på Klosterbryggeriet Klášter
- Sejltur på Moldau (ikke inkl.)

5.dag:
Hjemrejse via Rostock-Gedser

Hotel:
Hotel Praque Centre Plaza

Søg rejse

Rejseprogram

Prag og Hotel Praque Centre Plaza
Prag er en by, der egentligt ikke behøver en introduktion. Blot navnet danner billeder på nethinden af tårne og spir, gamle broer over Moldau, hyggelige pladser og snævre gyder. Vi skal selvfølgelig opleve det hele på denne rejse og du kan glæde dig til at bo blot 5 minutters gang fra bykernens liv og uanede muligheder. Selv om hotellet ligger centralt, er det alligevel beliggende i et roligt område mellem Wenzelpladsen og den flotte plads Namesti Miru. Her er masser af hyggelige restauranter og beværtninger, der udskænker den gode tjekkiske øl. Og skulle der være behov for det, er der både metrostation og sporvognstop tæt ved hotellet. I vores øjne er dette den optimale beliggenhed i Prag, hvor du får mest muligt ud af din rejse uden spildtid og transport for at komme ind til byen.

Byrundtur i det historiske centrum
Med udgangspunkt i vores hotel tager vi på en spændende byvandring i den gamle bydel. Vi ser selvfølgelig de store og berømte pladser, hører historien om foråret i Prag 1968, ser Det Astronomiske Ur og den jødiske bydel. Og så begiver vi os også ind i de gamle gyder og stræder, fulde af legender og fortællinger fra en svunden tid. Ved Moldaus smukke bredder og med udsigten til Slottet højt på klipperne slutter vi af ved Karlsbroen, der i sig selv er en skattekiste af eventyr, myter og legender. Her spadserer vi mellem statuer og monumenter, der bringer Prags dramatiske fortid ind i nutiden og gør den levende.

Borgklippen og bydelen Malá Strana
Vi kører en lille byrundtur med bussen og ser undervejs bl.a. Karlspladsen, ”Det dansende Hus” og det enorme Strahov Stadion. Ved indgangen til Prags store borgkompleks forlader vi bussen og fortsætter til fods over storslåede pladser og imponerende borggårde. Her kan vi lægge nakken tilbage og lade os fascinere af ærkebiskoppens palæ, det store slot og ikke mindst den enorme St.Veits Katedral. Vi tager os også god tid til at nyde udsigten ud over byens tage, tårne og spir inden vi runder turen af i bydelen Malá Strana, der er et af Prags ældste og mest charmerende områder.

Skodafabrikkerne og Klosterbryggeriet Klášter
Tjekkiets nok mest berømte fabrik er uden tvivl Skoda. Vi får en rundvisning på fabrikken, der giver os et særdeles interessant indblik i topmoderne produktion af biler. Og så bliver der selvfølgelig også tid til et nostalgisk gensyn med de gamle Skoda-modeller på fabrikkens spændende museum. Efter besøget på Skoda går vi i byen Klášter Hradiště under jorden og ser de store grotter, som munke i 1100-tallet brugte 38 år på at indrette til kloster. I dag er her indrettet bryggeri og restaurant og vi skal selvfølgelig nyde en rigtig tjekkisk frokost i disse helt specielle omgivelser.

Sejltur på Moldau
Floden Moldau bugter sig mellem Prags gamle bydel og det store borgområde med St.Veits katedralens himmelstræbende spir. På en flot sejltur følger vi floden gennem byen, sejler under de gamle broer og langs storslåede palæer og flotte promenader. (Sejlturen er ikke inkluderet).

God tid på egen hånd
Både rundturen i den gamle bydel og turen gennem borgområdet er halvdagsture, så du får også god tid til at opleve Prag på egen hånd og måske lade dig friste af byens handelsliv. Og husk at hotellet aldrig er langt væk, når vi er i den gamle bydel.

Aftensmad på lokale restauranter
Med hotellets fremragende placering er der aldrig langt til et godt spisested. Under opholdet hjælper rejselederen gerne med at arrangere spisning på hyggelige, lokale restauranter – nogle gange i gåafstand fra hotellet og andre gange kører vi med bussen eller sporvognen. Aftensmaden er ikke inkluderet, så du har altid mulighed for at udsøge dig dit eget foretrukne spisested.

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
30-06-2021 - 04-07-2021BusHotel Praque Centre PlazaMere end 83.895,-Bestil
25-09-2021 - 29-09-2021BusHotel Praque Centre PlazaMere end 83.895,-Bestil