Skip to main content

Polen

Før murens fald i 1990 var Polen ét af de lande, som danskerne ikke besøgte så ofte. Men så faldt jerntæppet, og siden er Polen blevet et af Klingenberg Busrejsers mest populære rejsemål i Europa. Dels på grund af naturen og de spændende og smukke byer, men også fordi Polen er økonomisk overkommelig for de fleste. Priserne på restauranter, barer og markeder er billige og man får meget for pengene.

Polen er det niende største land i Europa og Warzawa er hovedstaden. Faktisk kan man kalde det et lille mirakel, at landet fortsat eksisterer. Fra 1795 - 1918 var det nemlig indlemmet i henholdsvis Preussen, Rusland og Østrig. Og igen under 2. verdenskrig var landet delt mellem Tyskland og Rusland.

I dag er Polen et fremadstormende land med en god økonomi. Det skyldes bl.a. at mange udenlandske inverstorer har fået øjnene op for landets muligheder.

 

 

Søg rejse

Barlinek

Smuk natur, store skove, søer og mulighed for spa-behandlinger Forkæl dig selv med en afslappende og hyggelig tur til det smukke søområde i det nordlige Polen. Vi bor på Hotel Alma & Spa, der tilbyder forskellige ansigts- og kropsbehandlinger. Derudo...

Forespørg på pladser Læs mere

Krakow-Warszawa-Gdansk

Polens tre smukkeste byer i strålende ny glans Midt igennem Polen ligger landets tre smukkeste byer som perler på en snor. Vi besøger den gamle kongeby Krakow med sin berømte markedsplads og enestående saltminer, hovedstaden Warszawa med det storslå...

Forespørg på pladser Læs mere

rejsekalender

26/11Julemarked RhinenFra 3.575,-
26/11Julemarked Münster og DortmundFra 2.950,-
28/11Julemarked BremenFra 3.175,-
28/11Julemarked Kiel, Lübeck og FlensburgFra 1.995,-
30/11Julemarked BerlinFra 2.995,-