Skip to main content

Personale

Hvem ringer du til?

For os er den personlige og nære kontakt til vores rejseglade kunder alfa og omega. Du er altid velkommen til at besøge os på kontoret i Sorø eller ringe til en af vores dygtige medarbejdere. Vi sidder alle klar til at rådgive dig, så du finder præcis den rejse, der passer til dig.

Hvem møder du på vores rejser?

Rejseledere:

De fleste af vores rejseledere har været hos os i mange år. Alle har de forskellig baggrund, men du vil altid opleve en rejseleder, der brænder for sit rejsemål og kan formidle spændende viden med sin egen personlige stil og indgangsvinkel.

I samarbejde med vores rejseledere, der altid er på jagt efter ny spændende viden, har vi lavet et nyt efteruddannelsesprogram, hvor eksperter på forskellige områder - det kunne være en historiker, en arkitekt eller en vinspecialist – laver minikurser for vores rejseledere. På den måde sørger vi for, at du på vores rejser altid får den bedste og mest opdaterede viden om mange forskellige emner. For os handler en rejse ikke blot om at bevæge sig fra ét punkt til et andet, men også om at bevæge sig i sit syn på verden og komme hjem med nye perspektiver.

Chauffører:

At få det bedste ud af sin rejse handler det også om at være tryg. Når du vælger at rejse med Klingenberg, er du i bogstaveligste forstand i trygge hænder. Vores chauffører er rutinerede og nøje udvalgte, og har ofte selv været med i planlægningen af de enkelte rejser. At vi overholder alle køre- og hviletidsregler er en selvfølge og alle vores chauffører er jævnligt på efteruddannelse, så de til enhver tid er opdaterede med den nyeste viden om køreteknik, lovgivning og service.

Søg rejse