Skip to main content

Østrig

Østrig har igennem årtier været et af danskernes mest yndede rejsemål og det kan man godt forstå. Østrig har nemlig alt, hvad hjertet begærer: Den smukke frodige natur omkranset af de ofte golde og sneklædte bjergtinder. De smukke små - og større byer med deres imponerende blomster arrangementer bl.a. i altankasserne. De venlige østrigere, som man fortsat kan være heldig at møde i såvel "Lederhosen" som "Dirndl".

Den iørefaldende folkemusik, som i de seneste år er blevet berømt i stort set hele Europa på grund af Hansi Hinterseer.

Og der er mere endnu: de små charmerende murmeldyr som man kan være heldig at se på turen op til Gross Glockner. Her lever også de adrætte gemser, der bevæger sig rundt på klipperne. Og måske ser man også en enkelt Edelweiss - som man dog ikke må plukke. På sæteren går køerne med klokker om halsen. Her græsser de hele sommeren inden de bliver drevet ned til gårdene inden den første sne falder.

Er man mere til det kulinariske, så serverer østrigerne både en særdeles glimrende vin og et godt glas skummende øl. Man kan spise en velvoksen schnitzel efterfulgt af en lun "apfel strudel", som ikke er at kimse af. Især hvis den serveres sammen med lidt vanilje is eller flødeskum. I Wien, men også stort set alle andre steder kan man få den berømte Wiener Sacher Torte.

Østrigerne er et folkefærd, som går meget op i at fejre livet, naturen, kunsten og musikken, og man kan ikke andet end at blive inspireret af deres livsglæde, når man besøger landet.

Søg rejse

Tyrol, Westendorf

Forespørg på pladser

Bjergtagende natur og traditionsrige folkefester Alpernes forrevne tinder og vilde bjergnatur har altid haft en næsten magisk tiltrækning på os som danskere. Her finder vi de himmelstræbende bjerge, som vi ikke har i Danmark, og overalt i de dybe dalstrøg ligger charmerende og blomsterprydede landsbyer som perler på en snor. Hver en landsby værner om sine egne gamle traditioner og året igennem arrangeres optog og folkefester, hvis rødder går mange hundrede år tilbage i tiden. Vi har valgt den sæ...Læs mere

rejsekalender

28/11Julemarked BerlinFra 3.095,-
29/11Julemarked ÆrøFra 2.295,-
30/11Julemarked CelleFra 2.995,-
2/12Julemarked BremenFra 2.745,-
5/12Julemarked i GoslarFra 3.250,-