Skip to main content

Om os

Når rejsen er en del af målet, får du tid til gode oplevelser

Det er længe siden, at H.C. Andersen satte sig ind i en hestevogn og skramlede afsted gennem Europa – øm i kroppen, men med god tid til at se, dufte og lytte til alt, hvad der rørte sig undervejs. I dag haster vi ofte ud i lufthavnen, bliver utålmodige i køen gennem sikkerhedskontrollen og tripper, mens vi venter på vores kuffert ved ankomstlufthavnen.

Heldigvis er det stadig muligt at gøre selve rejsen til en oplevelse – en behagelig, hyggelig og indholdsrig oplevelse, hvor du – som H.C. Andersen – får tid til at opleve undervejs, men svævende afsted på computerstyret luftaffjedring og siddende i en komfortabel stol.

Det er netop oplevelserne undervejs, der gør Klingenbergs rejser til noget særligt: I stedet for at haste afsted tager vi os ofte tid til en overnatning på udrejsen i en hyggelig landsby, et flot naturområde eller en spændende storby. Vi tror på, at ferien starter fra det sekund, du tager plads i dit komfortable sæde, læner dig tilbage og kigger ud gennem de store vinduer.

Vores rejseledere vil undervejs fortælle om de seværdigheder vi passerer, og give en god introduktion til det rejsemål, vi er på vej til. Til frokost kan du dele oplevelserne med dine medrejsende, og måske knytte nye venskaber. Og efter aftensmaden er der tid til at gå på opdagelse og indsnuse nye dufte og mærke andre skikke, vaner og sprog. Først når vi tager os tid til at opleve – og ikke mindst opleve undervejs – kan vi mærke sandheden i H.C. Andersens gamle ord. For er det ikke netop gennem nye oplevelser, som vi deler med andre, at vi for alvor mærker, at vi lever...?

 

Erfaring giver dig de bedste oplevelser

En god rejse kræver et solidt forarbejde og mange års erfaring. Du har sikkert selv prøvet at stå i ukendt storby og skulle vælge blandt et hav af seværdigheder og bagefter bruge tid på at finde rundt og lære byens offentlige transport at kende. Når du vælger at rejse med os, kan du være sikker på, at vi har gjort forarbejdet, fundet de mest spændende seværdigheder og kører dig nemt og bekvemt i vores komfortable busser direkte til de bedste oplevelser på rejsemålet. Du får ganske enkelt meget mere ud af din ferie.

Vi arrangerer rejser, fordi vi selv elsker at rejse og opleve undervejs og fordi det gør os stolte, at mange vender tilbage til os år efter år.

 

Hvordan laver vi rejser?

Hos Klingenberg har vi ikke ambitioner om at blive Danmarks største rejsebureau eller blive en del af en international rejsekoncern. Til gengæld har vi ambitioner om at lave rejser, hvor alt er gennemtænkt, hvor der er oplevelser fra start til slut og hvor der samtidig er tid nok til at "fordøje" oplevelserne undervejs. Der er ingen mening i et fyldt dagsprogram, hvis det betyder, at man skal haste fra sted til sted og aldrig når at indsnuse en bys atmosfære eller har god tid til at suge indtrykkene af enestående natur til sig. Det kræver erfaring at ramme den helt rigtige "rytme" på en rejse, så alt går op i en højere enhed.

 

Vi en del af Nygaards Turist & Minibusser, se dette firmas hjemmeside ved at klikke her

KLINGENBERG har haft egen produktion af busrejser siden 1984

CVR 17357409

Garantifond 2075
.

Søg rejse