Skip to main content

Ølfest Schwalenberg

Pris fra:
2.995,-
Dage:4
Bestil rejse

Hygge, Happy hour og hotellets egen ølfest

Hotel Schwalenberger Malkasten er en klassiker i vores rejseprogram. Smukt beliggende i den gamle by med brostensbelagte gader er her charme, atmosfære og ægte tysk ”gemütlichkeit”. Hver aften er der ”Happy hour” i den lille ”bierstube”, og på denne rejse kan vi også glæde os til hotellets årlige ølfest med musik og dans samt øl og vin ad libitum.

Turen dag for dag:

1. dag:
Udrejse via Rødby-Puttgarden, frokost på Lüneburger Heide og ankomst til Schwalenberg.

2. og 3. dag: Udflugter fra Schwalenberg
- Lokal byvandring, frokost på hotellet og besøg i Detmold
- Rottefængerens by Hameln

4. dag:
Frokostpause i den bayerske ølstue ved ”Snow Dome”. Hjemrejse via Puttgarden-Rødby.

Hotel:
Hotel Schwalenberger Malkasten

Søg rejse

Rejseprogram

Hotel Schwalenberger Malkasten – familiedrevet ”gemütlichkeit”

Med bindingsværkshuse, toppede brosten og smukke skovklædte omgivelser er Schwalenberg nærmest definitionen på idyl. I hjertet af den lille by ligger Hotel Schwalenberger Malkasten, hvor den charmerende stemning fortsætter helt ind på hotellet. Her er masser af atmosfære og en hyggelig restaurant, der har sine rødder i det traditionelle tyske køkken. Hotellet er familiedrevet, og det er i dag tredje generation, der fortsætter traditionerne med gæstfrihed og uformel stemning – ikke mindst på hotellets egen lille ”bierstube”, hvor der hver aften mellem kl. 18 og 19 er ”Happy hour”. Til ølfesten på hotellet er der fra kl. 19. og frem til kl. 22:30 øl, husets rød- og hvidvin samt sodavand ad libitum. Den festlige aften byder selvfølgelig også på musik og dans. 

Lokal byvandring, frokost på hotellet og besøg i Detmold

Efter morgenmaden tager vi på en lille byvandring i Schwalenberg, og oplever den hyggelig by med sine smalle gader, gallerier og charmerende tyske landsbystemning. Efter rundturen spiser vi en let frokost på hotellet. Om eftermiddagen besøger vi nabobyen Detmold, der indtil 1918 var hovedstaden i det lille fyrstedømme Lippe. Den stolte fortid mærkes i byen med dens mange smukke huse og de livlige handelsgader.

Rottefængerens by Hameln

Et besøg i eventyrbyen Hameln hører selvfølgelig også med. Hele byen bærer præg af historien om Rottefængeren, og rejselederen tager os med på en lille byvandring, inden der bliver tid til selv at udforske byen. Der bliver også mulighed for en smuk sejltur på Weser.

Ud- og hjemrejsen

På udrejsen holder vi frokostpause på en hyggelig kro på Lüneburger Heide. På hjemrejsen besøger vi den store, kunstige skipiste ”Snow Dome” ved Bispingen, hvor der er mulighed for frokost i den bayerske ølstue. 

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
11-11-2021 - 14-11-2021BusHotel Schwalenberger MalkastenMere end 82.995,-Bestil