Skip to main content

Ølfest Bremen

Status:
Forespørg på pladser

Bremer Freimarkt – Nordtysklands oktoberfest

Bremen er en livlig, gammel handelsby med stolte traditioner for festlige arrangementer. Det årlige Bremer Freimarkt er en af de ældste folkefester i Tyskland og er Bremens svar på Oktoberfesten i München. På den store festplads er opstillet boder og store øltelte med mad, musik og underholdning dagen lang. Vi deltager i festlighederne, og ser selvfølgelig også nærmere på den spændende by med den smukke bykerne og fantasifulde arkitektur.

Rejsen dag for dag:

1.dag
Udrejse via Rødby-Puttgarden og ankomst til Bremen om eftermiddagen. Lille rundtur på festpladsen og tid på egen hånd.

2. dag
Byvandring i Bremens spændende centrum om formiddagen. God tid på egen hånd til indkøb og oplevelser. Om aftenen spisning i festteltet med musik, dans og underholdning.

3.dag
Sen morgenmad på hotellet og hjemrejse via Puttgarden-Rødby

Hotel:

H+ Hotel Bremen

Søg rejse

Rejseprogram

Bremen

Bremen har en stolt fortid som fri handels- og søfartsby. Det mærkes den dag i dag, hvor byen er sin egen delstat, handlen stortrives og de festlige og folkelige traditioner holdes i hævd. Vi bor i hjertet af byen og har gågaderne, torvet og alle de gode butikker, indkøbscentre og spisemuligheder næsten lige uden for døren. Også den store festplads, hvor Bremer Freimarkt afholdes, ligger i gåafstand, så vi nemt kan komme til og fra festen, når det passer os. Vi ankommer allerede om eftermiddagen på rejsens første dag, så vi kan få mest muligt ud af vores ophold i Bremen. Efter ankomsten går vi en lille tur rundt på festpladsen, så vi kan orientere os og få et overblik over alle mulighederne.

Byvandring i den historiske handelsby

Vi skal heller ikke glemme, at Bremen er en af Tysklands mest seværdige byer. Her er enorme kirker, et smukt rådhus med den berømte ”Ratskeller”, de kendte ”Bremen Stadsmusikanter” og en fantasifuld og alternativ arkitektur i de smalle gader. På rejsens anden dag viser rejselederen om formiddagen rundt i byen, og fortæller om byens historie og viser dens mange ansigter. Herefter er der god tid til at fortabe sig i byens fristelser og indkøbsmuligheder, inden vi sidst på eftermiddagen atter mødes og begiver os mod festpladsen.

Bremer Freimarkt – en folkefest

Siden år 1035 har man afholdt Bremer Freimarkt, der dermed er en af Tysklands ældste folkefester. I løbet af de 17 dage, som festen varer, kommer over 4 millioner besøgende for at opleve de mere end 300 boder, stande, forlystelser og ikke mindst de store fest- og øltelte. Her finder vi en feststemning, som kun tyskerne kan skabe den, med musik, store øl, traditionel mad og ”gemütlichkeit”. Vi spiser sammen i et af de store øltelte og derefter er der lagt op til fest til den lyse morgen.

Sen hjemrejse

På rejsens sidste dag er der mulighed for at sove længe og spise sen morgenmad inden vi sætter kursen hjem mod Danmark.

Påstigningsruter

Kort

rejsekalender

28/11Julemarked BerlinFra 3.095,-
29/11Julemarked ÆrøFra 2.295,-
30/11Julemarked CelleFra 2.995,-
2/12Julemarked BremenFra 2.745,-
5/12Julemarked i GoslarFra 3.250,-