Skip to main content

Nytår på Rømø

Status:
Forespørg på pladser

Tag med på et anderledes Nytårsophold på Rømø!
Vi bor på Hotel Kommandørgården, der vil forkæle os med lækker mad (og det store Sønderjyske Kagebord). Samtidig arrangerer hotellet østersplukning til dem der har lyst samt alternativ underholdning sent Nytårsaften.

Rejsen dag for dag:

1. dag
Udrejse via Storebæltsbroen. Frokostpause i Haderslev. Eftermiddagskaffe og stort kagebord på Hotel Kommandørgården. Stor fiskebuffet om aftenen.

2. dag
Rundtur på Rømø samt tur til sluserne i Højer. Varm suppe til frokost på hotellet.
ELLER
(Tilkøb:) Østersplukning, Østers til frokost
Nytårsaften: Velkomstdrink, herefter tre retters menu samt vinmenu. Udendørs underholdning og fællessang efter kl. 22.00. Vi skåler Nytåret ind kl. 00.00. Herefter fyrværkeri og underholdning.

3. dag
Mulighed for at sove længe. Morgenbuffet indtil kl. 11.00. Herefter tilbage til Sjælland, eventuelt med et kort ophold i Christiansfeld.

Søg rejse

Rejseprogram

Hotel Kommandørgården og et anderledes nytårsarrangement
Midt i Vadehavet ligger Rømø. Her ligger Hotel Kommandørgården hvor vi bor to nætter. Hotellet vil kræse om os under hele opholdet og tilbyder en anderledes Nytårsaften, hvis omstændighederne gør, at vi skal forlade restauranten kl. 22.00.

Nytårsaftens dag
Denne dag er der forskellige muligheder afhængig af fysik og temperament:

1.     Efter at have nydt morgenbuffeten kører vi en lille tur rundt på Rømø og derefter til Højer Sluse. Herefter kører vi tilbage til hotellet hvor vi får en let frokost i form af en portion dejlig varm suppe.

ELLER

2.     For de eventyrlystne og østers-elskerne er der mulighed for tidligt at bevæge sig ud i vadehavet for at plukke østers. Vi starter med fællessang og lidt Rømø-historier. Derefter plukker vi østers som vi efterfølgende tilbereder (i fællesskab) på forskellige måder. Vi spiser dem til frokost akkompagneret af et glas cava. Denne aktivitet er et tilkøb. Hvis man tilkøber det, skal man huske at medbringe gummistøvler, varmt tøj og eventuelt regntøj.

Nytårsaften
Vi samles tidligt og kan se Dronningens Nytårstale på storskærm mens vi nyder vores velkomstdrink. Herefter kan vi nyde en tre-retters menu inklusiv vinmenu. Under middagen vil der være nogle musikalske indslag. Vi forlader restauranten kl. 22.00 og får her udleveret cava og kransekage. Der vil også være mulighed for at købe en ”take-away cocktailkasse”. Derefter fortsætter vi med udendørs aktiviteter: vi samles rundt om hotellets udendørs pool til musik, cocktail-kursus, underholdning og fællessang. De, der ikke har lyst til at blive ude, kan følge aktiviteterne fra deres værelser. Kl. 00.00 ønsker vi hinanden Godt Nytår og synger. Herefter vil der være fyrværkeri samt show og musik ved poolen – igen noget man kan følge med i fra sit værelse.

Ud- og hjemrejse
På udrejsedagen kører vi først til Haderslev. Her vil der være mulighed for at se lidt på den gamle domkirkeby, besøge den imponerende domkirke og eventuelt få lidt frokost. Herfra kører vi videre til hotellet der venter os med det store Sønderjyske Kaffebord. Ifølge traditionen skal det bestå af 7 bløde, 7 tørre og 7 hårde kager! Samme aften kan vi glæde os til Kommandørgårdens lækre fiskebuffet.

Nytårsdag kan vi sove længe og hotellet byder på morgenbuffet helt frem til kl. 11.00. Vi forlader Rømø inden middag. Hvis vejret tillader det, holder vi en lille pause i Christiansfeld. Derefter kører vi tilbage mod Sjælland (så det kan påregnes, at vi er hjemme ca. to timer tidligere end vores køreplan viser).

Påstigningsruter

Rute 4, 5, 5A og 6

Se ruterne HER