Skip to main content

Nytår i Schwalenberg

Pris fra:
4.195,-
Dage:5
Bestil rejse

Nytår med charme og Gemütlichkeit

Hotel Schwalenberger Malkasten er en klassiker i vores rejseprogram. Smukt beliggende i den gamle by med brostensbelagte gader er her charme, atmosfære og ægte tysk ”gemütlichkeit”. Hotellet er også kendt for sit gode, tyske køkken, som vi selvfølgelig oplever fra sin allerbedste side på den denne nytårsrejse. Nytårsaften diskes der op med en 6-retters menu og på ankomstdagen bydes vi velkommen af en 11 meter lang ”ridderbuffet”.
Hvis du er til familiær atmosfære i charmerende omgivelser og lækre, lokale kulinariske oplevelser, er dette nytårsrejsen for dig. 

Turen dag for dag:

1. dag
Udrejse via Rødby – Puttgarden. Ankomst og indkvartering.

2. dag
Besøg i ”Rottefængerbyen” Hameln og efterfølgende tur ad ”Eventyrruten” langs Weserfloden. 

3. dag
Hermannsdenkmal og besøg i den smukke handelsby Detmold.
Hyggelig nytårsfest på hotellet med en flot 6-retters menu og efterfølgende musik og dans.

4. dag
Mulighed for at sove længe. Stor og flot brunchbuffet på hotellet indtil kl. 13.30. Lille byvandring i Schwalenberg inklusiv Glühwein og efterfølgende kaffe, kage og musik på hotellet.

5. dag
Hjemrejse via Puttgarden – Rødby.

Hotel:

Schwalenberger Malkasten

Søg rejse

Rejseprogram

Hotel Schwalenberger Malkasten – Familiedrevet ”gemütlichkeit”
Med bindingsværkshuse, toppede brosten og smukke skovklædte omgivelser er Schwalenberg nærmest definitionen på idyl. I hjertet af den lille by ligger Hotel Schwalenberger Malkasten, hvor den charmerende stemning fortsætter helt ind på hotellet. Her er masser af atmosfære og en hyggelig restaurant, der har sine rødder i det traditionelle tyske køkken. Hotellet er familiedrevet og det er i dag tredje generation, der fortsætter traditionerne med gæstfrihed og uformel stemning – ikke mindst i hotellets egen lille Bierstube, hvor der hver aften mellem kl. 18 og 19 er ”Happy Hour”. På ankomstdagen kan vi nyde den store 11 meter lange ”ridderbuffet”. Nytårsaften byder hotellet på en 6-retters gourmetmenu og efterfølgende spilles der op til dans og fest. Til midnat skåler vi det nye år ind med et glas sekt, og som natmad serverer hotellet friske Berlinere.

Lokal byvandring
Under opholdet tager vi selvfølgelig på en lille byvandring i Schwalenberg og oplever den hyggelige by med de smalle gader, gallerier og charmerende tysk landsbystemning. Rundturen slutter vi af med en varmende glühwein.

Hermannsdenkmal og Detmold
I det naturskønne område Teutoburger Wald tager vi til toppen af Teutberg, hvor vi ser det store Hermannsdenkmal og nyder den imponerende udsigt. Efterfølgende besøger vi nabobyen Detmold, der indtil 1918 var hovedstaden i det lille fyrstedømme Lippe. Den stolte fortid mærkes i byen med dens mange smukke huse og de livlige handelsgader.

Rottefængerens by Hameln og tur ad ”Eventyrruten”
Et besøg i eventyrbyen Hameln hører selvfølgelig også med. Hele byen bærer præg af historien om rottefængeren, og rejselederen tager os med på en lille byvandring, hvor vi hører mere om det berømte eventyr. Vi tager også en lille tur ad ”Eventyrruten”, og oplever de mange små bindingsværksbyer, som ligger langs floden Wesers bredder.

Ud- og hjemrejsen
Både på ud- og hjemrejsen sejler vi via Rødby-Puttgarden. 

Påstigningsruter

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
29-12-2021 - 02-01-2022BusHotel Schwalenberger MalkastenMere end 84.195,-Bestil