Skip to main content

Nytår i Hamburg

Status:
Forespørg på pladser

Oplev nytårsaften i Hamburg ombord på hjuldamper – enestående udsigt til byens fyrværkeri og All Inclusive ombord

Begrænset antal pladser – book i god tid

En nytårsrejse ud over det sædvanlige. Vi fejrer aftenen ombord på hjuldamperen Mississippi Queen med fantastisk udsigt over den flot oplyste by og havnen. Her kan vi opleve Hamburgs festfyrværkeri på første parket fra skibets øverste dæk. Undervejs er der selvfølgelig festbuffet, drikkevarer ad libitum (vin, øl, vand, kaffe og te), musik og dans.
Vi bor på centralt beliggende hotel midt i Hamburg blot få hundrede meter fra både gågaden og byens største seværdigheder. Skulle du have lyst til det, byder rejsen også på mulighed for at besøge det enestående Miniature Wunderland.

Rejsen dag for dag:

1.dag:
Via Rødby – Puttgarden til Hamburg. Lille kørende byrundtur. Indkvartering og efterfølgende aftensmad på hotellet. 

2.dag:
Spadseretur til Rådhuspladsen og tid på egen hånd om formiddagen. Lille kørende byrundtur om eftermiddagen og god tid på hotellet inden afgang til nytårsarrangementet. Kl. 20:00 går vi ombord på Mississippi Queen og sejler ud på Elben. Stor buffet med øl, vin, vand, kaffe og te inkluderet samt musik og dans. Storslået udsigt mod byens fyrværkeri fra skibets øvre dæk. Sekt til midnat efterfulgt af berlinere.    

3.dag:
God tid til morgenmaden. Herefter køres til Speicherstadt med mulighed for besøg på Miniature Wunderland. Afgang fra Hamburg midt på eftermiddagen og retur med færge Puttgarden – Rødby.

Søg rejse

Rejseprogram

Mississippi Queen og nytårsarrangementet
Hjuldamperen Mississippi Queen er bygget med inspiration fra de stolte amerikanske flodskibe med flotte saloner i klassisk stil. Fra skibets øverste dæk har vi den allerflotteste udsigt over Hamburgs bycentrum og det store festfyrværkeri til midnat. Vi går ombord kl. 20 og bydes velkommen med et glas sekt inden vi sætter os til bords. Herefter åbnes for festbuffeten med både varme og kolde retter. Både fadøl, vin, vand, kaffe og te er inkluderet. Skibets DJ spiller op til dans og til midnat serveres endnu et glas sekt inden vi kan nyde synet af Hamburgs store nytårsfyrværkeri. Efter midnat er der friske berlinere og først kl. 1.30 klinger musikken ud og skibet søger igen mod land.

Hamburg og Ibis Hotel Alster Centrum
Vi bor helt centralt i Hamburg og inden for blot 10 minutters gang fra hotellet finder vi både gågaden, store handelsarkader, rådhuset og en hel stribe af byens bedste museer. Inden ankomsten til hotellet på rejsens første dag tager vi en lille byrundtur og ser bl.a. den helt nye og meget roste bydel Hafencity, hvor Elbphilharmonien står som et storslået vartegn ved Elbens bredder.

Nytårsaftensdag spadserer vi om formiddagen til rådhuspladsen, hvor der er mulighed for at besøge rådhuset eller lade sig friste af byens fremragende handelsmuligheder. Om eftermiddagen tager vi en lille byrundtur med bus og kommer bl.a. igennem bydelen Grosser Freiheit med den berømte Reeperbahn. Der bliver god tid til afslapning på hotellet inden vi om aftenen kører til båden og det store nytårsarrangement. 

Miniature Wunderland
Nytårsdag er der god tid til en ”slow morning” og vi kan nyde morgenmaden på hotellet helt frem til kl. 11. Herefter pakker vi bussen og kører til den smukke, gamle bydel Speicherstadt, hvor de gamle fredede pakhuse troner ud mod de smalle kanaler. Områdets største seværdighed er Miniature Wunderland, som er en af Hamburgs største attraktioner. Her kan vi opleve hele Europa i miniatureformat med kørende tog og biler, flyvemaskiner der lander og letter og et helt ubeskriveligt væld af fantasifulde detaljer, som der foreløbigt er investeret mere end 150 millioner kroner i at bygge. Vi har reserveret tid og kan gå lige ind uden kø.

Bemærk, at besøget koster ca. 14 euro per person og skal bestilles ved tilmelding til rejsen.

Påstigningsruter