Skip to main content

Nytår i Gorzow

Pris fra:
3.495,-
Dage:4
Bestil rejse

Nytårsparty i Polen

I Polen forstår man at skabe en god fest og til nytåret sættes alt ind på at byde det nye år velkommen med manér. På hotellet i Gorzow er der pyntet op til den store fest, der byder på god mad, øl, vin og vand ad libitum samt levende orkester og dans til den lyse morgen.

Turen dag for dag:

1. dag
Udrejse Gedser – Rostock. Frokostpause i Tyskland og ankomst til Gorzow sidst på eftermiddagen. Indkvartering og aftensmad.

2. dag
Rundtur i Gorzow og god tid til at handle både på markedet og i butikkerne. Nytårsaften med danseorkester, festbuffet samt øl, vin, vand, kaffe og te ad libitum

3. dag
Mulighed for at sove længe. Morgenbuffet indtil kl. 11:45. Tur til fæstningsbyen Kostrzyn og efterfølgende kaffe og kage på hotellet om eftermiddagen.

4. dag
Ophold ved grænsemarkedet mellem Polen og Tyskland. Hjemrejse Rostock – Gedser.

Hotel:

Hotel Mieszko

Søg rejse

Rejseprogram

Hotel Mieszko og nytårsarrangementet

Det moderne Hotel Mieszko ligger centralt i Gorzow og byder på pæne og komfortable værelser. Hotellet har en god restaurant samt både bar, natklub og kasino. Nytårsaften starter festen kl. 20, så vi har god tid at lade op til det store party. Hele aftenen er der øl, vin, vand, kaffe og te ad libitum mens hotellets orkester sørger for underholdningen og spiller op til dans. Til midnat serveres der selvfølgelig champagne, når vi byder det nye år velkommen og efterfølgende fortsætter festen så længe vi orker.

Gorzow

Vi tager på en lille byrundtur i Gorzow og oplever byens mange kontraster. I den historiske bykerne mødes gammelt og nyt og vi ser resterne af den gamle bymur fra middelalderen. Vi tager også en tur på den nye, flotte promenade langs Wartafloden og besøger selvfølgelig den imponerende Skt.Maria-Katedral. Polen er også kendt for sine markeder med fremragende indkøbsmuligheder og der bliver selvfølgelig tid til at handle på markedet i Gorzow og i de mange butikker, der holder åbent til midt på eftermiddagen den 31/12.

Kostrzyn og floderne Warta og Oder

Nytårsdag kan vi sove længe og hotellet byder på morgenbuffet helt frem til 11.45. Om eftermiddagen kører vi en lille tur til fæstningsbyen Kostrzyn, der ligger hvor floderne Warta og Oder løber sammen. Stedet har altid haft stor strategisk betydning og har gennem historien hørt til både Sverige, Frankrig, Tyskland og Polen. I dag står det enorme fæstningsværk som en malerisk ruin ved flodernes sammenløb, og vi går en lille tur i området og oplever historiens vingesus. Når vi atter er tilbage i Gorzow, er hotellet klar med eftermiddagskaffe og kage.

Påstigningsruter

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
30-12-2021 - 02-01-2022BusHotel MieszkoMere end 83.495,-Bestil