Status:
Forespørg på pladser

For første gang tilbyder Klingenberg Busrejser en Nytårsrejse til Berlin.

Vi skal bo på Hotel Estrel Berlin, som er det største hotelkompleks i Europa, og med 1.125 værelser er det naturligvis også det største hotel i Tyskland. Der er 450 fastansatte og 250 deltidsansatte på hotellet, som er ejet af iværksætteren Ekkehard Streletzki.

I løbet af 2017 får hotellet en ny tilbygning i form af et tårn. Det får 50 etager og 700 værelser, og det vil rage 176 meter op i luften, hvilket gør det til det højeste hotel i Europa og den næsthøjeste bygning i Berlin, efter fjernsynstårnet.

Selvom programmet for Nytårsaften endnu ikke er frigivet, så forventer vi os en stor fest med flot underholdning, idet vi bl.a. skal opleve showet "Stars in Concert". Her optræder dobbeltgængere for bl.a. Tina Turner, Michael Jackson, Freddy Mercury og Elvis Presley. Showet er blevet set af mere end 5 millioner mennesker. Derudover er der dans med DJ, stort fyrværkeri og aftenen afsluttes med en ægte Berliner ..... altså kagen.

Vi tilbyder naturligvis også byrundtur i Berlin og ved tilkøb i forbindelse med bestilling af rejsen, kan man også komme til Nytårskoncert i Kammermusiksalen i Philharmonikernes Hus. Programmet for koncerten er endnu ikke offentliggjort, men vil komme på hjemmesiden, når vi har yderligere informationer.

Læs programmet HER