Skip to main content

Nytår i Berlin

Pris fra:
4.795,-
Dage:4
Bestil rejse

Storslået nytår på Showhotel

Berlin er en by, der altid forstår at skabe et brag af en fest. På denne eksklusive nytårsrejse bor vi på det store og imponerende Hotel Estrel, der året igennem er berømt for sine shows og fantastiske underholdning.
Til nytår er alt sat ind for at skabe en uforglemmelig aften med shows, underholdning, musik, dans og selvfølgelig masser af lækker mad og drikkevarer ad libitum (øl, vin og soft drinks). I tillæg til et brag af en nytårsaften kan du også glæde dig til at opleve Berlin på en spændende byrundtur, hvor vi bl.a. inviterer dig på kaffe og kage i Rigsdagens flotte restaurant på taget af parlamentsbygningen, ligesom vi også får god tid til at nyde Berlins rige shoppingsmuligheder på Alexanderplatz.

Turen dag for dag:

1. dag
Udrejse via Gedser - Rostock. Ankomst og indkvartering på Hotel Estrel.

2. dag
Byrundtur og efterfølgende besøg på rigsdagens tagterrasse med kaffe og kage i restauranten (inkluderet).

3. dag
God tid på Alexanderplatz til shopping og mulighed for en tur i TV-tårnet.
Flot nytårsfest på hotellet med musik, dans, underholdning, lækker mad, fyrværkeri og drikkevarer ad libitum.

4.dag
Mulighed for at sove længe. Stor og flot brunchbuffet på hotellet hele formiddagen. Afrejse fra hotellet over middag og hjemrejse via Rostock – Gedser.

Hotel:

Estrel Berlin

Søg rejse

Rejseprogram

Hotel Estrel og nytårsarrangementet
Hotel Estrel er Tysklands største hotel og byder på en international atmosfære med koncertsale, fire restauranter, tre barer og et stort spa-område. Hotellets enorme erfaring med shows skinner igennem nytårsaften, hvor der udover den lækre buffet og drikkevarer ad libitum er  musik, dans og underholdning for enhver smag. Efter at have skålet og ønsket hinanden godt nytår, arrangerer hotellet sit eget flotte og professionelle fyrværkeri, hvorefter festen fortsætter så længe vi orker.

Byrundtur i Berlin og besøg på Rigsdagens tagterrasse
Vi tager dig selvfølgelig også med på en byrundtur i byen, der konstant ændrer sig og viser nye sider. Turen fører os bl.a. forbi den enorme Tempelhof Lufthavn, Potsdamerplatz med de store skyskrabere, Brandenburger Tor, Holocaustmindesmærket og Sejrssøjlen. Ved Kurfürstendamm bliver der tid på egen hånd og mulighed for at besøge kirken, der er kendt som ”Pudderdåsen og læbestiften”. Efter tid på egen hånd besøger vi Rigsdagsbygningen, hvor Klingenberg er vært ved eftermiddagskaffe og kage i restauranten på bygningens flotte tagterrasse. Her er der også mulighed for at komme til tops i stjernearkitekten Norman Fosters berømte glaskuppel.

Alexanderplatz, shopping og TV-Tårnet
Nytårsaftensdag kører vi om formiddagen en lille tur forbi verdens længste udendørsgalleri East-Side-Gallery. Derefter tager vi os god tid på Alexanderplatz, der byder på byens absolut bedste indkøbsmuligheder og et hav af seværdigheder. Der bliver mulighed for at besøge Domkirken, shoppe i de store varehuse eller måske tage en tur til tops i det berømte TV-Tårn. Først på eftermiddagen vender vi tilbage til Hotel Estrel og har god tid til afslapning inden aftenens store fest.

Bemærk: Hvis du ønsker at komme i TV-Tårnet, så oplys det ved bestilling af rejsen – så booker vi tid og du undgår at stå i kø

Ud- og hjemrejse
Vi sejler både ud og hjem via Gedser – Rostock. Nytårsdag sover vi længe og har hele formiddagen til at nyde hotellets flotte brunchbuffet med alt hvad hjertet begærer. Først over middag pakker vi bussen og sætter kurs mod Rostock og færgen hjem.

Påstigningsruter

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
29-12-2021 - 01-01-2022BusEstrel BerlinMere end 84.795,-Bestil