Status:
Forespørg på pladser

Igen i år tilbyder Klingenberg Busrejser at tilbringe nytåret i Baunatal, en forstad til Kassel.

Best Western Hotel Ambassador lægger sig hvert år i selen for at afholde et stort og flot nytårsparty. Som regel har man et tema for festen, som f.eks. "New York" og "Sambafest" , men temaet for 2017 er ikke kendt på nuværende tidspunkt. Hele hotellets underetage danner baggrund for festen med stor buffet, orkestre der spiller op til dans og naturligvis er der også åben i baren. Kl. 24.00 bliver der serveret champagne til at skåle nytåret ind med.

Alle dagene er der frie drikkevarer til aftensmaden. Dette omfatter dog ikke drinks fra hotellets bar eller vine fra vinkortet, men "kun" øl, vand og husets vin.

Derudover tilbyder vi udflugt til Kassel, som har en hyggelig og overskuelig gågade. Første Nytårsdag kører vi til Fritzlar, der mest af alt minder om en eventyrby. Her vil der være mulighed for at spise frokost, selvom man skal være indstillet på, at de få restauranter og cafeer er overfyldte, da der som regel er andre, der har fået samme idé som os. Under alle omstændigheder så er byen aldeles yndig og bestemt et besøg værd.

Læs programmet HER