Skip to main content

Nytår i Kassel/Baunatal

Status:
Forespørg på pladser

En nytårsklassiker

En klassiker blandt vores nytårsrejser! Glæd dig til en flot nytårsaften med gallabuffet, øl og vin ad libitum, musik, dans og underholdning på Hotel Ambassador i Baunatal. Derudover tager vi dig med en tur til Kassel, hvor vi blandt andet ser byens berømte Herkulesmonument i slotsparken Wilhelmshöhe, ligesom vi går på opdagelse i de krogede og brostensbelagte stræder i den charmerende by Fritzlar, der er kendt for sine smukke bindingsværkshuse.

Turen dag for dag:

1. dag
Udrejse Rødby-Puttgarden. Frokostpause på Lüneburger Heide. Indkvartering og aftensmad.

2. dag
Rundtur i Kassel med besøg ved Herkules-monumentet. Nytårsaften med gallabuffet og stor fest med musik, dans og underholdning samt øl, vin og vand inkl.

3. dag
Mulighed for at sove længe. Nytårsbrunch på hotellet. Udflugt til Fritzlar.

4. dag
Hjemrejse via Puttgarden-Rødby.

Hotel:

Best Western Hotel Ambassador

Søg rejse

Rejseprogram

Hotel Ambassador og nytårsarrangementet
Best Western Hotel Ambassador ligger i den lille by Baunatal tæt på Kassel. Hotellet byder på flotte, rummelige og moderne værelser, der bl.a. er udstyret med kaffemaskine og minibar. Der er selvfølgelig også en rigtig bar på hotellet, der er indrettet i New-Yorker stil, samt en særdeles god restaurant, der kræser om os hver aften. Nytårsaften bliver alle sejl sat til, og restauranten disker op med den helt store gallabuffet, øl og vin ad libitum samt musik, dans og underholdning. Til midnat serveres et glas sekt, inden festen fortsætter til ud på de små timer...

Byrundtur i Kassel og besøg ved kæmpemonumentet Herkules
Vi tager på en lille rundtur i Kassels bycentrum, som blev stærkt beskadiget under anden verdenskrig, men som i dag er genrejst i en særlig blanding mellem gammelt og nyt. Rejselederen viser rundt i byen, som i dag er et vigtigt handelscentrum, og der bliver efterfølgende god tid til at shoppe og måske nyde en frokost på en de mange hyggelige cafeer eller restauranter.
Over middag kører vi til slotsparken Wilhelmshöhe, der er mest berømt for kæmpestatuen af Herkules, som er Kassels vartegn. Vi er tilbage på hotellet midt på eftermiddagen, i god tid inden nytårsfesten begynder.

Domkirke- og kejserbyen Fritzlar
Nytårsdag er der selvfølgelig mulighed for at sove længe og efterfølgende kan vi nyde hotellets store brunchbuffet. Efter en rolig start på dagen kører vi om eftermiddagen en lille tur til den smukke, gamle by Fritzlar, som har bevaret sit fantastiske bycentrum med brostensbelagte gader, en himmelstræbende Domkirke, bymur og vagttårne. Rejselederen viser rundt i byen og fortæller om dens spændende historie, inden vi vender tilbage til hotellet og aftensmaden. Måske kan en drink i hotellets bar friste efter middagen?

Påstigningsruter

rejsekalender

5/10Rhinen - Gyldne OktoberFra 4.595,-
14/10Ree Park og LEGO HouseFra 3.370,-
6/11Kandiskoncert og MortensaftenFra 2.995,-
7/11Ølfest i SchwalenbergFra 2.995,-
21/11Julemarkeder NordjyllandFra 3.250,-