Skip to main content

Langeland-Ærø-Jylland

Status:
Forespørg på pladser

Hyggelig danmarkstur, med nærmest alt mad og drikke inkluderet

Dag 1.
Fra Sjælland sætter vi kursen mod Langeland, der med sin smukke natur og spændende historie, helt sikkert er et besøg værd.
Første stop på vejen bliver den smukke gamle mølle Bregninge Mølle på Tåsinge. Her får vi en lækker frokost, inden vi fortsætter til Rudkøbing Havn hvor vores lokal guide stiger på bussen. Med guiden ombord starter vi en rundtur på Langeland, her får vi et indblik i øens spændende historie, samtidig med at vi kommer forbi nogle af øens seværdigheder.
Tilbage i Rudkøbing siger vi farvel til vores guide og kører ombord på færgen der sejler os til Ærø hvor vi indlogeres på vores hotel.

Dag 2.
Efter morgenmaden starter vi dagen med en byvandring i Ærøs største by Marstal. Marstal rummer en stor del historie og med sine charmerende små gader og den skønne havn er den et yndet besøgsmål på Ærø.
Herefter kører vi til det gamle Rise Bryghus der byder på rundvisning, ølsmagning af deres øl, samt frokost. Med fyldte maver kører vi ud og ser lidt mere af øen, inden vi kører tilbage til hotellet, hvor der bliver tid til at slappe af inden hotellet byder på eftermiddagskaffe samt deres lækre Ærø pandekager.

Dag 3.
I dag starter vi dagen med en rundtur rundt på Ærø med lokal guide. Ærø har ligesom Langeland utrolig meget historie og med en guide der kender øen som sin egen bukselomme, er der sjove historier og spændende fortællinger i vente. Vi holder undervejs ind et hyggeligt sted, hvor vi spiser vores medbragte Sandwich.
Efter rundturen bliver der god tid til på egen hånd, at udforske den charmerende havneby Ærøskøbing.
Tilbage på hotellet er der tid til at slappe af, så batterierne er ladet op til aftenensmaden, samt musik og dans.

Dag 4.
I dag starter vi dagen tidligt. Vi kører til Søby hvor vi kører ombord på el-færgen Ellen der sejler os til Fynshav. Herfra kører vi til Dybbøl Mølle hvor vi laver et kort ophold med tid til at tage billeder og udforske området lidt.
Hvis forholdende tillader det, kører vi et smut ned over grænsen hvor der bliver mulighed for at handle.
Herefter kører vi til Skamlingsbanken hvor der bliver tid til at nyde det smukke område og en dejlig frokost på Restaurant Skamlingsbanken.
Efter nogle hyggelige timer på Skamlingsbanken kører vi det sidste stykke hjem til Sjælland.

 

Søg rejse