Skip to main content

Kolobrzeg

Status:
Forespørg på pladser

Velvære og forkælelse i Polens Spa-hovedstad Kolobrzeg

Forkæl dig selv i Polens Spa-hovedstad Kolobrzeg med wellnessbehandlinger og afslapning. Byen er en gammel Hansestad og ligger smukt ud til Østersøen med flotte sandstrande, en hyggelig gammel havn og et charmerende bycentrum. Vi bor på Hotel Skanpol, der er dansk ejet og har specialiseret sig i wellness- og kurbehandlinger med massage, damp-, salt- og mudderbade.

Turen dag for dag:

1. dag
Udrejse via Gedser-Rostock. Ankomst og indkvartering for 4 nætter.
2.-4. dag
Ophold i Kolobrzeg med afslapning, wellness og tid i den hyggelige by.
5. dag
Hjemrejse via Rostock-Gedser.

Hotel:
Hotel New Skanpol
se hotellets hjemmeside HER

Søg rejse

Rejseprogram

Behandlinger i Kolobrzeg
De lokale kuranstalter bruger kilderne i byen, når man tilbyder behandlinger for allergier, hud- og luftvejssygdomme. Det er dog behandlinger som peeling, massage, muddermasker og mudderbade, som er de mest efterspurgte i byen. Mudderet bliver i Kolobrzeg kaldt for ”Det sorte guld”, fordi det er godt for kroppens kredsløb og led. Microdermabrasion er blevet særligt populært i de seneste år. Det er en teknik til foryngelse af huden, hvor man fjerner døde hudceller og stimulerer den naturlige produktion. Behandlingen siges også at være god for udjævning af rynker, strækmærker, små ar og solskadet hud. I rejsens pris er inkluderet 30 min. rygmassage, 30 min. ansigtsmassage og 30 min. fodmassage.

På hotellets hjemmeside kan du læse meget mere om, hvilke behandlinger der er eller tilbydes under opholdet.

Hotel New Skanpol
Hotellet ligger centralt i byen ved siden af den store bypark, få hundrede meter fra den historiske bykerne og 800 meter fra strandpromenaden. Hotellet er danskejet og interiøret er designet af den danske indretningsarkitekt Bo Bonfils. Udover de mange wellness-behandlinger tilbyder hotellet også et stor Aqua-center med swimmingpool, sauna, dampbad og jacuzzi.

På hotellet findes også restaurant, bar, natklub, frisørsalon, billard, bordtennis og gratis internet.

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER

Kort