Skip to main content

Kandiskoncert og Mortensaften

Status:
Forespørg på pladser

Tag forskud på Mortensaften med Kandis, spa og wellness

Vi tager forskud på Mortensaften og byder på en koncertrejse lidt ud over det sædvanlige. Rammerne er det gode Hotel Viking Aqua Spa og Wellness, der ligger i Sæby blot 5 minutters gang fra havet og kysten. Under opholdet serverer hotellet en lækker tre-retters menu, selvfølgelig med andesteg til hovedret, og bagefter spiller Kandis op til fest og dans. Orkestret er nok Danmarks bedste danse-og partyorkester, så der er lagt op til stemningsfuld aften.
Under hele vores ophold kan du forkæle dig selv i hotellets flotte spa- og wellnessafdeling.

Rejsen dag for dag:

1.dag:
Udrejse via Storebælt og ankomst til Sæby midt på eftermiddagen. Tid til at nyde spa- og wellnessfaciliteterne. 2-retters menu om aftenen.  

2.dag:
Formiddagsudflugt til Råbjerg Mile og efterfølgende lille byvandring i Sæbys hyggelige, gamle bydel. Om eftermiddagen god tid til at nyde byen eller wellnessfaciliteterne på hotellet. Tre-rettes ”Mortensaften-menu” med suppe, andesteg og æblekage efterfulgt af koncert med Danmarks bedste danseorkester Kandis.

3.dag:
Ophold i Århus med mulighed for at besøge Den Gamle By. Hjemrejse via Storebælt.

 

Søg rejse

Rejseprogram

Hotel Viking Aqua Spa og Wellness
Hotel Viking ligger i udkanten af den lille, charmerende by Sæby og blot 5 minutters gang fra havet og stranden. Hotellet serverer god, dansk mad og før koncerten med Kandis tager vi forskud på mortensaften med en menu bestående af aspargessuppe med hjemmebagt brød, andesteg med tilbehør efter alle kunstens regler samt gammeldags æblekage til dessert. Bagefter går Kandis på scenen og frem til midnat er der musik, dans og fest.
Allerede fra ankomsten kan vi også glæde os over hotellets flotte wellnessfaciliteter med sauna, spabad, indendørs pool og ikke mindst en opvarmet udendørs saltvandspool. Vi har fri adgang til alle faciliteterne under hele opholdet, så du kan forkæle dig selv og slappe af i både krop og sind.

Råbjerg Mile og Sæby
Hvis du kan løsrive dig fra hotellets indbydende spa- og wellnessfaciliteter, inviterer rejselederen på en lille formiddagstur gennem det smukke og barske nordjyske landskab.
Undervejs gør vi holdt ved Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile, som er et fantastisk natursceneri. Tilbage i Sæby tager vi på en lille byvandring gennem den hyggelige, gamle bykerne med brostensbelagte gader og små farverige byhuse.
Om eftermiddagen er der god tid på egen hånd til enten at nyde byen og det charmerende havnemiljø eller måske bare forkæle dig selv på hotellet. 

Århus og Den Gamle By
På rejsens sidste dag lægger vi vejen forbi Århus og skulle du have lyst til det, bliver der mulighed for at besøge Den Gamle By. De seneste år er det levende museum blevet udvidet, så vi nu kan tage på en tidsvandring gennem Danmark helt fra H.C. Andersens tid, over de moderne tider i 1920'erne og til det danske velfærdssamfund i 1960'erne og 70'erne. Vi kører retur til Sjælland via Storebælt.

rejsekalender

28/11Julemarked BerlinFra 3.095,-
29/11Julemarked ÆrøFra 2.295,-
30/11Julemarked CelleFra 2.995,-
2/12Julemarked BremenFra 2.745,-
5/12Julemarked i GoslarFra 3.250,-