Skip to main content

Julemarked i Berlin

Status:
Forespørg på pladser

De bedste oplevelser i Berlin, 3 eller 4 dage

På denne rejse giver vi dig et lille indblik i Berlins spændende historie samtidig med, at der bliver god tid til at opleve byens smukke julemarkeder og shoppe i både specialbutikker og stormagasiner. Alt dette kan lade sig gøre, fordi vi bor i hjertet af byen midt på Alexanderplatz, der i sig selv er byens vigtigste handelsplads og samtidig grænser direkte op til områder af byen, som undgik ødelæggelser under krigen. De gamle gader er i dag fyldt med spændende og kreative butikker, hyggelige cafeer og gode restauranter.

Turen dag for dag:

1. dag:
Udrejse via Gedser – Rostock. Ankomst Berlin ca. kl. 14. Ophold ved Kulturbrauerei og efterfølgende indkvartering på Hotel Park Inn.

2. dag til (3. dag)
Ophold i Berlin med spændende program:
Rigsdagen, Charlottenburg og lystur
Formiddagen er til rådighed for shopping eller sightseeing på egen hånd. Eftermiddagstur til Rigsdagen med kaffe og kage på tagterrassen samt julemarked i Charlottenburg og lystur gennem byen.
Byrundtur, sejltur og ekstra tid til shopping (kun på 4-dages rejsen):
Byrundtur gennem det gamle og nye Berlin og sejltur på Spreefloden. Turen slutter ca. kl. 13, så resten af dagen er til rådighed til shopping (butikkerne har åbent til kl. 20.00).

Sidste dag:
Formiddagen til rådighed i Berlin – værelserne kan beholdes til kl. 12. Afgang fra Berlin og færge Rostock – Gedser.

Hotel:

Hotel Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Søg rejse

Rejseprogram

Prenzlauer Berg og Kulturbrauerei
Vi starter vores ophold i Berlin med en lille tur gennem den trendy bydel Prenzlauer Berg. Her besøger vi det gamle bryggeri, som i dag er omdannet til ”Kulturbryggeri” med specialbutikker, teater, museer og spillesteder. I den indre gård finder vi Berlins måske mest charmerende julemarked med åbne ildsteder, boder med kunsthåndværk og et væld af aktiviteter.

Rigsdagsbygningen
Glæd dig også til at opleve Berlins berømte Rigsdag, hvor byens moderne historie er koncentreret i ét bygningsværk ud fra mottoet: ”Her skal fortiden og fremtiden mødes i nutiden”. Kronen på værket er glaskuplen på tagterrassen, som vi naturligvis besøger, ligesom vi kan sætte os til rette i tagterrassens flotte cafe og nyde eftermiddagskaffe og kage sammen med den fantastiske udsigt over byens centrum. Bemærk at du med Klingenberg kommer direkte ind i Rigsdagen uden kø!

Julemarked ved Charlottenburg og lystur ad Kurfürstendam og Unter den Linden
Ingen tur til Berlin ved juletid er fuldkommen uden at opleve byens juleudsmykning. Derfor vil vi også tage dig med til julemarkedet foran Charlottenburgslottet, hvor slottets flot oplyste facade skaber en stemningsfuld baggrund for det kendte julemarked, der ikke mindst byder på mange stande med flot kunsthåndværk. På vejen tilbage fra Charlottenburg følger vi byens flotteste juleudsmykning, hvor vi på Kurfürstendamm og Unter den Linden kører under tusindvis af lys flot opsat i trækronerne på alléerne.

Spændende byrundtur, sejltur og ekstra tid til shopping (på 4 dages-turen)
På afgangen den 30/11 har vi en ekstra dag til rådighed. Her tager vi dig om formiddagen med på en spændende byrundtur, hvor vi ser både det historiske og det moderne Berlin, der har forandret sig med lynets hast. Midt på dagen bliver der mulighed for en sejltur på Spreefloden i overdækket og opvarmet glasbåd, der giver os helt nyt perspektiv på byen. Efterfølgende har vi hele eftermiddagen og aftenen til juleshopping i bycentrum – butikkerne lukker først kl. 20.

Påstigningsruter

Kort

rejsekalender

22/5ÆrøFra 2.995,-
2/6BornholmFra 3.855,-
7/6Schwalenberg Fra 3.795,-
16/6Rhinen - Assmannshausen in RotFra 4.875,-
18/6Stockholm - HelsinkiFra 5.295,-