Skip to main content

Julemarkeder

Vores julemarkedsrejser kommer på hjemmesiden i løbet af foråret, samt bliver sendt ud i et seperat katalog i løbet af sommeren 2018.

For at hjælpe med at komme i den rette julestemning arrangerer Klingenberg Busrejser hvert år ture til en lang række julemarkeder primært i Tyskland.

De mange smukke træboder, der er smukt pyntet, danner rammen for de fleste af markederne. I boderne tilbydes glaskunst, tekstiler, kunsthåndværk, musik, tasker, tørklæder og naturligvis det smukkeste inden for julepynt. Desuden er der et overflødighedshorn af kulinariske tilbud. Man har ikke været på julemarked uden at drikke Glühwein med en god skvat rom eller cognac. Man kan også varme sig på en skål ærtesuppe eller grønkål med skinke eller pølser til.

Til dessert kan man så nyde "Schmaltzkuchen", der minder lidt om vores egne æbleskiver, eller en Berliner. Begge dele er lige til at stryge direkte på sidebenene. Heldigvis skal man jo bevæge sig en del rundt på markedspladserne, så det er hurtigt gået af igen.

Rejserne til julemarkederne er den perfekte måde at begynde julens festligholdelse på.

Søg rejse

rejsekalender

9/6RigaFra 5.595,-
11/6SamsøFra 2.895,-
12/6Rhinen, Assmannshausen in RotFra 4.595,-
17/6RügenFra 4.295,-
19/6GotlandFra 6.835,-