Skip to main content

Julemarked Wismar

Status:
Forespørg på pladser

Historisk hotel i byens hjerte

Den gamle Hansestad Wismar er nærmest et eventyr i sig selv. De brolagte gader, gamle gavlhuse og ikke mindst det stemningsfulde julemarked på byens store torv er en oplevelse, man ikke må gå glip af. Vi bor i hjertet af byen, har alle herlighederne lige uden for døren, og kan glæde os til at være med til den officielle åbning af julemarkedet den 1. december. Derudover venter der os også flotte julemarkedsoplevelser i både Schwerin, Lübeck og Rostock.

Turen dag for dag:

1. dag:
Udrejse via Gedser – Rostock. Lille rundtur og ophold i Schwerin. Ankomst og indkvartering

2. – 3. dag:
Lille rundtur i Wismar. Officiel åbning af julemarkedet og god tid til at nyde stemningen og de mange arrangementer.
Udflugt til Lübeck med det berømte julemarked i middelaldergaderne.

4. dag
Ophold i Rostock og tid til shopping i gågaden samt ved julemarkedet. Færge Rostock – Gedser.

Hotel:

Stadthotel Stern

Søg rejse

Rejseprogram

Wismar og Stadthotel Stern
Midt i byen og direkte ud til gågaden ligger det hyggelige Stadthotel Stern, som blev totalrenoveret i 2011. Bag den smukt restaurerede historiske facade finder vi lyse, moderne værelser, en hyggelig restaurant og fine wellnessfaciliteter med sauna. Alle Wismars seværdigheder ligger så at sige lige uden for døren og der er kun 10 minutters gang til byens gamle, historiske havn.
Den 1. december åbnes julemarkedet officielt, når julemanden afhentes ved havnen og køres i hestevogn til torvet ledsaget af engle og eventyrfigurer.

Schwerin
På rejsens første dag besøger vi Mecklenburg-Vorpommerns hovedstad Schwerin, der er berømt for sit gamle slot, der nærmest er som taget ud af et eventyr. Prydet med tårne og spir og omgivet af vand er slottet selvfølgelig byens vartegn, men her er også hyggelige krogede gader, farvestrålende huse og en imponerende Domkirke. Vi går på opdagelse i det historiske bycentrum med det stemningsfulde julemarked og der bliver tid til at spise frokost inden vi begiver os til Wismar.

Lübeck
En anden af Nordtysklands absolutte perler er Lübeck, der med sine himmelstræbende kirker, smukke rådhus og historiske bymiljø altid er et besøg værd. Her tager vi på en lille spadseretur i de gamle gader, hvor juleboderne er fyldt med fristelser. Og mon ikke lidt ægte lübeckermarcipan fra Niederegger også kan gøre julen ekstra sød?

Rostock
På rejsens sidste dag tager vi os god tid til at nyde morgenmaden inden vi ad små veje kører mod Rostock. Her er hele gågaden selvfølgelig også flot pyntet op til jul og vi har også her god tid til at nyde bylivet og julestemningen inden vi sejler retur til Gedser.

Påstigningsruter

 

rejsekalender

5/10Rhinen - Gyldne OktoberFra 4.595,-
14/10Ree Park og LEGO HouseFra 3.370,-
6/11Kandiskoncert og MortensaftenFra 2.995,-
7/11Ølfest i SchwalenbergFra 2.995,-
21/11Julemarkeder NordjyllandFra 3.250,-