Status:
Forespørg på pladser

Julemarkedsturen til Wismar hører også til nyhederne i Klingenberg Busrejsers program for 2017. På denne rejse kommer man ikke på bare ét, men hele tre forskellige julemarkeder i tre forskellige byer.

På rejsens første dag kører vi til den smukke by Schwerin, hvor der er stort julemarked. Bag ved byens rådhus er der et lille torv med forskellige spændende madboder. Det er også her, man finder træskæreren, der hvert år arbejder på en ny stor skulptur. På torvet foran rådhuset finder man boder og fortsætter man til byens gågade, så er der boder hele vejen igennem denne. I den ene ende finder man det store Pariserhjul, og i den anden kan man se tableauer af Grimms Eventyr. Omkring gågaden ligger også flere store indkøbscentre.

Vi bor i Wismar, som er en utrolig hyggelig by. Også her præger julemarkedet kvarteret omkring torvet og den berømte "Wasserkunst", der var byens gamle brønd. Trænger man til en lille pause, kan man besøge restauranten "Alte Schwede", som er det ældste og smukkeste borgerhus i byen. Man kan også spadsere ned til havnen og Brauhaus am Lohberg, som bl.a. fremstiller og sælger den berømte "Mumme" øl.

Sidste dag sætter vi kursen mod Rostock, hvor vi besøger julemarkedet inden vi kører til færgelejet. Julemarkedet i Rostock er opdelt i to afdelinger: tættest på havnen finder man det store Pariserhjul og en række andre forlystelser. I gågaden ligger det mere traditionelle marked med de mange forskellige boder. Er man på dette tidspunkt ved at være mæt af julemarkeder, så byder gågaden også på en lang række glimrende forretninger og indkøbscentre.

Læs programmet HER