Skip to main content

Julemarked Valkenburg

Pris fra:
4.495,-
Dage:5
Bestil rejse

Europas bedste julemarked

Det er store ord at kalde et julemarked for Europas bedste, men det er netop, hvad Valkenburg blev kåret til i 2018. For at vinde den prestigefyldte pris, skal der noget særligt til og her er Valkenburg i en kategori for sig selv.
Udover hyggelige gader, en romantisk borgruin og smuk arkitektur er her nemlig store, fascinerende underjordiske grotter. Engang var det byens mergelgrave, men i dag er de en integreret del af byens liv og i juletiden er der marked i grotterne – hver grotte med sit eget tema.
På rejsen kan du også glæde dig til at opleve den flotte by Maastricht, ligesom vi besøger Dreiländerpunkt, hvor Holland, Belgien og Tyskland mødes. Et smukt naturområde med enestående udsigt og spændende historie.

Rejsen dag for dag:

1. dag:
Udrejse via Rødby-Puttgarden. Ankomst, indkvartering og aftensmad på vores gode hotel midt i Valkenburg.

2. dag:     
Byrundtur i Valkenburg og besøg i to af byens storslåede grotter

3. dag:     
Udflugt til Maastricht med byrundtur og efterfølgende tid på egen hånd i den spændende by

4. dag:     
Formiddagsudflugt til Dreiländerpunkt. Eftermiddagen til rådighed på egen hånd i Valkenburg med mulighed for besøg i flere grotter og julemarkeder

5. dag:     
Hjemrejse via Puttgarden-Rødby

Hotel:
Grand Hotel Monopole

Søg rejse

Rejseprogram

Grand Hotel Monopole
Det hyggelige og familiedrevne Grand Hotel Monopole ligger midt i Valkenburg og er den perfekte ramme om vores rejse. Her er flotte værelser, restaurant og hyggelig bar med vinterhave. Under opholdet arrangerer vores værter en aften med levende musik og derudover har vi som gæster på hotellet gratis entré til Valkenburgs kasino.

Valkenburg og julemarkedet
Valkenburg er en lille, charmerende by med en historie, der går helt tilbage til romertiden. Gennem århundreder er besøgende strømmet til byen for at opleve grotterne, borgruinen og stemningen i byens gader og langs bredderne af den lille flod Geul. Byen er derudover kendt for sine gode cafeer og restauranter, der særligt i juletiden lokker med fristende specialiteter. Julemarkedet er en oplevelse i sig selv og vi går selvfølgelig på opdagelse både i de gamle gader og de hyggelige grotter med hvert deres juletema.

Udflugt til Maastricht
Blandt mange af vores gæster er Maastricht nok mest kendt som byen, hvor André Rieu holder sine storslåede sommerkoncerter. Men byen i sig selv er også en oplevelse med sine historiske kirker, gamle fæstninger og handelshuse, livlige cafémiljø og fremragende indkøbsmuligheder. Vi besøger Maastricht og tager på en lille byrundtur inden vi fortsætter til fods i de gamle gader, hvor der bliver god tid til at handle og måske nyde folkelivet på byens store pladser og i de hyggelige caféer.  

Dreiländereck
Under opholdet i Valkenburg tager vi også på en udflugt til det naturskønne område ved ”Dreiländerpunkt”, hvor Holland, Belgien og Tyskland mødes. I dag har freden sænket sig over det smukke, kuperede landskab, men området har haft en omtumlet historie midt i Europas hjerte. Vi tager os god tid til at nyde de flotte udsigtspunkter og dvæle ved vores kontinents barske fortid inden vi kører tilbage til Valkenburg.

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
29-11-2021 - 03-12-2021BusGrand Hotel MonopoleMere end 84.495,-Bestil