Skip to main content

Julemarked Schwerin og Wismar

Pris fra:
2.395,-
Dage:3
Bestil rejse

Julemarkeder i de gamle historiske byer Schwerin og Wismar 

Schwerin er Mecklenburg-Vorpommerns hovedstad og er berømt for sit gamle slot, der nærmest er som taget ud af et eventyr. Prydet med tårne og spir og omgivet af vand er slottet selvfølgelig byens vartegn, men her er også hyggelige krogede gader, farvestrålende huse og en imponerende Domkirke, der alt sammen danner de perfekte rammer deres hyggelige julemarkeder.

Rejsen dag for dag:

1. dag
Udrejse via Gedser-Rostock. Besøg i Wismar med lille byrundtur og tid på egen hånd. Ankomst til Schwerin hen på eftermiddagen.

2. dag
Hele dagen i Schwerin. Byrundtur og efterfølgende tid på egen hånd.

3. dag
Ophold i Rostock med god tid til at besøge julemarkederne. Hjemrejse via Rostock-Gedser

Hotel:
Mercure Hotel Schwerin Altstadt

Søg rejse

Rejseprogram

Wismar
Vi besøger den gamle Hansestad Wismar. De brolagte gader, gamle gavlhuse og ikke mindst det stemningsfulde julemarked på byens store torv, er en oplevelse man ikke må gå glip af. Her viser rejselederen lidt rundt i den hyggelige by, inden vi får tid til at nyde byen og julemarkedet på egen hånd.
Hen på eftermiddagen kører vi fra Wismar og fortsætter til Schwerin hvor vi bliver indkvarteret på hotellet.

Schwerin
Med hele dagen til rådighed i byen, er der mulighed for bl.a. at gå på opdagelse i det historiske bycentrum med det stemningsfulde julemarked. Byen byder på flere julemarkeder, så her er der rig mulighed for at få shoppet, hygget, spist og hvad man ellers skulle have lyst til. Har man lyst til at besøge det smukke slot, ligger slottet i gåafstand fra hotellet. For dem der har lyst, går rejselederen desuden en lille byrundtur i byen.

Rostock
Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Rostock. Her er hele gågaden selvfølgelig også flot pyntet op til jul og vi har god tid til at nyde bylivet og julestemningen inden vi sejler retur til Gedser. 

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
30-11-2021 - 02-12-2021BusBouleward Hotel Altstadt SchwerinMere end 82.395,-Bestil