Status:
Forespørg på pladser

Hvis man gerne vil til julemarked, men ikke har mod på at tage til udlandet, så kan man nyde godt af¨én af Klingenberg Busrejsers nyheder for 2017: Julemarked i Odense.

Julemarkedet har eksisteret i over 10 år, og er naturligt nok inspireret af Danmarks store eventyrforfatter, og Odenses mest berømte bysbarn, H.C.Andersen. Hele den gamle bydel er i de to første week-ender af december omskabt til julemarked. Udover et væld af boder, er der også mange andre tilbud: i Spejlteltet er der servering for omkring 2000 mennesker dagligt. På Møntergården, som er byens kulturhistoriske museum, er der bl.a. et tinstøberi, hvor man kan støbe sin egen tinsoldat. Sammen sted er der også dukketeater, hvor man i 2016 viste H.C.Andersens eventyr "Klodshans". Det er endnu ikke offentliggjort, hvilket eventyr man tager fat på i 2017.

Vi bor på Hotel Christiansminde lidt udenfor centrum i Svendborg. Området hed oprindeligt Termeriet, og var opkaldt efter de mange termiske kilder, der var i området. I 1829 besøgte Kronprins Christian (den senere Christian d. VIII) Termeriet sammen med sin hustru Caroline Amalie. Ved den lejlighed fik hotellet navnet "Christiansminde".

Læs programmet HER