Skip to main content

Julemarked Kosta

Pris fra:
2.595,-
Dage:3
Bestil rejse

Julemarked, glaskunst og attraktiv shopping

Kosta er intet mindre end Sveriges glashovedstad og har de seneste år også udviklet sig til en fremragende handelsby med stort outlet.
I juletiden er her et fantastisk udsmykket julemarked med millioner af lys og masser af små boder. I de små glasværksteder kan vi stadig opleve den fascinerende proces, når sand bliver transformeret til glas og i det store outletcenter kan vi nyde fordelen ved den billige, svenske valuta. Her er alle muligheder for at nyde julestemningen, forkæle sig selv og samtidig gøre gode indkøb og finde de helt rigtige julegaver.

Rejsen dag for dag:

1. dag:
Over Øresundsbroen til Kristianstad med tid i den juleudsmykkede gamle bykerne. Ankomst og indkvartering på Kosta Lodge.

2. dag:
Hele eftermiddagen til rådighed i Kosta med tid til besøg på glasværksted, glasmuseet og shopping i outletcentret.

3. dag:
Hjemrejsedag. Ophold i Malmøs hyggelige bykerne med tid til at besøge julemarkederne. Retur til Sjælland via Øresundsbroen.

Hotel:
Kosta Lodge

Søg rejse

Rejseprogram

Kosta Lodge
Rammen om vores ophold er Kosta Lodge, som ligger en kort spadseretur fra Kostas glasværksteder og outlet. Her er vi omgivet af skove og små søer og stilen er tilpasset naturen og inspireret af landets mange skovhytter. Værelserne er enkelt indrettede med eget badeværelse og kabel-tv. Under opholdet har vi adgang til sauna, jacuzzi og udendørs opvarmet spa, der er en helt speciel oplevelse i den kolde tid.
Efter at have forkælet os selv med velvære og indkøb, kan vi læne os tilbage og nyde den knitrende ild i hotellets hyggelige pejsestue.  

Julemarked, glaskunst og outletcenter
Kosta byder på alle muligheder for at komme ned i tempo og lade julefreden indfinde sig. Vi har god tid til at nyde både omgivelserne, hotellet og ikke mindst det smukke julemarked, der er pyntet med millioner af lys. På glasværket Kosta Boda kan vi se, hvordan sand bliver til glas og komme helt tæt på de arbejdende kunstnere, der producerer noget af verdens fineste glaskunst.
Her er selvfølgelig også et glasmuseum og mulighed for at købe glaskunst. I tillæg til julemarkedet og glasværket er Kosta også kendt for sit store outletcenter, hvor der med den attraktive kurs på den svenske krone er rigtigt gode muligheder for at klare julegaveindkøbene til en fornuftig pris.

Kristianstad
På udrejsen besøger vi den charmerende by Kristianstad, der er den by i Skåne, som bærer mest præg af at have været dansk.
Byens vartegn er den imponerende Heliga Trefaldighetskyrka, der er opført af Christian IV og kaldes for Nordens skønneste renæssancetempel. Der bliver god tid til at nyde den smukt julepyntede by og måske nyde en lille frokost, inden vi fortsætter til Kosta Lodge.

Julemarkeder i Malmø
På rejsens sidste dag besøger vi Malmø, hvor der bliver tid til at opleve byens flotte udsmykning og julemarkederne på de gamle torvepladser. Den attraktive svenske kronekurs gør det muligt at gøre en god handel, inden vi vender hjem til Sjælland via Øresundsbroen.

Påstigningsruter

Rute 7, 7A, 8 og 9

Se ruterne HER

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
03-12-2021 - 05-12-2021BusKosta LodgeMere end 82.595,-Bestil