Skip to main content

Julemarked i Stralsund

Status:
Forespørg på pladser

Historiens vingesus i Hansestaden

Som en historisk perle omgivet af vand ligger Stralsund ved den tyske Østersøkyst. Her finder vi et fantastisk miljø i den gamle havnebys smukke gader og stræder. Byens flotte pladser danner rammen om stemningsfulde julemarkeder og som noget ganske særligt i Stralsund, finder vi et af byens julemarkeder under jorden i den berømte Rathauskeller, der er en af Nordtysklands største hvælvede kældre. Hele bykernen oser af fortidens rigdom og stolte historie og med Klingenberg kan du glæde dig til at bo på et flot hotel kun få hundrede meter fra den gamle bydel.

Turen dag for dag:

1. dag
Udrejse via Gedser - Rostock. Lille ophold i Rostock inden ankomst og indkvartering i Stralsund.

2. dag
Hele dagen bruger vi i Stralsund. Lille byvandring om formiddagen og god tid til oplevelser og indkøb resten af dagen.

3. dag
Besøg i Greifswald med tid ved den flotte markedsplads. Færge Rostock-Gedser.

Hotel:

Arcona Hotel Baltic

Søg rejse

Rejseprogram

Stralsund og Arcona Hotel Baltic
Arcona Hotel Baltic er et af Stralsunds førende hoteller og har en fremragende beliggenhed tæt på det historiske centrum med julemarkederne og alle byens seværdigheder. Hotellet byder på moderne værelser, sauna og fitnessfaciliterer samt naturligvis en god restaurant.

Rejselederen inviterer selvfølgelig på en byvandring under opholdet, hvor vi oplever byens mange store og små seværdigheder. Derefter har vi hele dagen til rådighed, så der er god tid til at nyde atmosfæren, julemarkederne, de mange indkøbsmuligheder og måske et glas glühwein. Det er også muligt at besøge et af Tyskland flotteste akvarier, Ozeanum, der i 2010 blev valgt som årets museum i Europa.

Rostock og Greifswald
På udrejsen aflægger vi et lille besøg i Rostock, hvor der bliver tid til at opleve byens flotte centrum og hyggelige julemarked. På hjemrejsedagen lægger vi turen forbi Greifswald, der er en af Europas ældste universitetsbyer og har en spændende fortid. Her tager vi en tur gennem de gamle gader og oplever den flotte markedsplads, der selvfølgelig også er pyntet op til jul og er fyldt med fristelser. Herefter begiver vi os igen til Rostock og sejler retur til Danmark. a

Påstigningsruter

rejsekalender

22/5ÆrøFra 2.995,-
2/6BornholmFra 3.855,-
7/6Schwalenberg Fra 3.795,-
16/6Rhinen - Assmannshausen in RotFra 4.875,-
18/6Stockholm - HelsinkiFra 5.295,-