Skip to main content

Julemarked i Stralsund

Pris fra:
1.995,-
Dage:3
Bestil rejse

Historiens vingesus i Hansestaden

Som en historisk perle omgivet af vand ligger Stralsund ved den tyske Østersøkyst. Her finder vi et fantastisk miljø i den gamle havnebys smukke gader og stræder. Byens flotte pladser danner rammen om stemningsfulde julemarkeder og som noget ganske særligt i Stralsund, finder vi et af byens julemarkeder under jorden i den berømte Rathauskeller, der er en af Nordtysklands største hvælvede kældre. Hele bykernen oser simpelthen af fortidens rigdom og stolte historie.

Rejsen dag for dag:

1. dag
Udrejse via Gedser - Rostock. Lille ophold i Rostock inden ankomst og indkvartering i Stralsund. 

2. dag
Hele dagen i Stralsund med god tid til oplevelser og indkøb.

3. dag
Besøg i Greifswald med tid ved den flotte markedsplads. Færge Rostock-Gedser.

Hotel:
Intercity Hotel Stralsund

Søg rejse

Rejseprogram

Stralsund og  Intercity Hotel Stralsund
Intercity Hotel Stralsund et moderne hotel, med pæne og rummelige værelser. Beliggende tæt ved indkøbsmuligheder og ikke mindst tæt ved den gamle bydel, danner hotellet perfekt base for nogle skønne dage i Stralsund.

På den første afgang er der rejseleder med og her går vi en byvandring i Stralsund under opholdet, hvor vi oplever byens mange store og små seværdigheder. Derefter har vi resten af dagen til rådighed, så der er god tid til at nyde atmosfæren, julemarkederne, de mange indkøbsmuligheder og måske et glas glühwein. Det er også muligt at besøge et af Tyskland flotteste akvarier, Ozeanum, der i 2010 blev valgt som årets museum i Europa. På anden afgang er der ikke rejseleder med, her er hele dagen til rådighed på egen hånd.

Rostock og Greifswald
På udrejsen aflægger vi et lille besøg i Rostock, hvor der bliver tid til at opleve byens flotte centrum og hyggelige julemarked. På hjemrejsedagen lægger vi turen forbi Greifswald, der er en af Europas ældste universitetsbyer og har en spændende fortid. Her kan man tage en tur gennem de gamle gader og opleve den flotte markedsplads, der selvfølgelig også er pyntet op til jul og er fyldt med fristelser. Herefter begiver vi os igen til Rostock og sejler retur til Danmark. 

 

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
29-11-2021 - 01-12-2021BusIntercity Hotel StralsundMere end 82.195,-Bestil
10-12-2021 - 12-12-2021BusIntercity Hotel StralsundMere end 81.995,-Bestil