Skip to main content

Julemarked i Potsdam

Status:
Forespørg på pladser

Royal atmosfære i Residensbyen

I Potsdam finder vi et af Tysklands mest charmerende bymiljøer med farvestrålende huse, en livlig gågade med et rigt handelsliv og et helt kvarter i hollandsk stil. Det hele er omgivet af slotte, parker, floder og søer. Byen er i sig selv et eventyr og med juleudsmykning og masser af juleboder i den gamle bydel, er rammen sat om en perfekt julemarkedsrejse med charme og atmosfære i rigt mål.

Turen dag for dag:

1. dag:
Udrejse Gedser – Rostock. Ankomst til Potsdam midt på eftermiddagen og lille rundtur i bykernen samt tid på egen hånd inden indkvartering og aftensmad.

2. dag:
Besøg på slottet Cecilienhof og efterfølgende rundtur i Sanssouci-slotsparken med bus og til fods. Eftermiddagen til rådighed på egen hånd i Potsdam.

3. dag:
Afrejse fra hotellet. Kort stop ved ”spionbroen” Glienicke Brücke og efterfølgende ophold ved julemarkedet i Spandau. Hjemrejse med færgen Rostock – Gedser.

Hotel:

Arcona Hotel am Havelufer

Søg rejse

Rejseprogram

Arcona Hotel am Havelufer
Arcona Hotel am Havelufer ligger ud mod Havelfloden, der løber gennem Potsdam. Hotellet er en stilfuld blanding af historisk og moderne arkitektur. Det ligger blot et kvarters gang fra Potsdams gamle byport og den hyggelige gågade, hvor butikker, cafeer og restauranter ligger side om side. 

Oplevelser i Potsdam
På rejsens første dag er vi fremme i Potsdam midt på eftermiddagen, så vi allerede denne dag kan se nærmere på den farverige bykerne med gågaden og det hollandske kvarter. Der bliver selvfølgelig også tid til at nyde handelslivet på egen hånd, inden vi bliver indkvarteret på vores flotte hotel.

Dagen efter glæder vi os til at vise dig Tysklands yngste slot, Cecilienhof, som dannede rammen om fredsafslutningen efter 2. verdenskrig. Herefter tager vi en tur gennem den smukke Sanssouci Slotspark, der selv om vinteren er en oplevelse med sine lystslotte, palæer og orangeri. Hele eftermiddagen har vi til rådighed i Potsdam, så vi får fuldt udbytte af byens julemarked, hvor boderne lokker med alverdens delikatesser og kunsthåndværk – og ikke mindst varm glühwein.

Spandau på hjemrejsen
På hjemrejsedagen har vi først et lille stop ved Glienickebroen, hvor indtil flere spioner blev udvekslet under den kolde krig. Derefter kører vi til Spandau, der har et af Tysklands største julemarkeder. Her bliver der tid til at handle og måske nyde en frokost på egen hånd, inden vi fortsætter mod Rostock og sejler retur til Gedser.

Påstigningsruter

rejsekalender

22/5ÆrøFra 2.995,-
2/6BornholmFra 3.855,-
7/6Schwalenberg Fra 3.795,-
16/6Rhinen - Assmannshausen in RotFra 4.875,-
18/6Stockholm - HelsinkiFra 5.295,-