Skip to main content

Julemarked i Münster og skovjulemarked

Pris fra:
3.195,-
Dage:4
Bestil rejse

Stort julemarked og hyggeligt skovjulemarked

I den gamle og berømte kulturby Münster finder vi ét af Tysklands største og flotteste julemarkeder. Her er over 300 boder, med alt hvad hjertet kan begære. Samtidig kan vi nyde de flot udsmykkede pladser, gågader og imponerende bygningsværker. Som kontrast til dette besøger vi også et – dog lidt mindre – julemarked i en skov!
Vi bor på et godt og typisk tysk landhotel, og på hjemrejsen kan du se frem til at opleve Bremens storslåede centrum, hvor der selvfølgelig også er julemarked.

Rejsen dag for dag:

1. dag:
Udrejse via Rødby-Puttgarden. Ankomst og indkvartering.

2. dag:
Udflugt til middelalderbyen Münster med lille byvandring og efterfølgende tid på egen hånd til at opleve byens 5 julemarkeder. 

3. dag:
Rolig formiddag og frokost på hotellet. Derefter besøg på skovjulemarked indtil først på aftenen.

4. dag:
Ophold i Bremen og færge Puttgarden-Rødby.

Hotel:
Hotel Restaurant Clemens August

Søg rejse

Rejseprogram

Hotel Clemens – August
Tyskland er kendt for sine mange gode, familiedrevne landhoteller og på denne rejse kan du se frem til at opleve den familiære stemning og gæstfrihed på Hotel Clemens-August i landsbyen Ascheberg lidt syd for Münster. Når vi ikke er på udflugt, kan du glæde dig til at slappe af i hotellets bar og nyde den gode mad i restauranten, der gerne serverer retter fra det lokale køkken. 

Münster
Münster har et smukt og romantisk middelaldercentrum, hvor kirkespirene rejser sig mod himlen og det gamle gotiske rådhus fortsat udgør byens hjerte. Byen har sågar vundet en pris for at være den bedste by i verden at bo i og man forstår hvorfor, når vi spadserer rundt i de gamle gader og oplever atmosfæren.
Mellem de smukke bygninger og stolte kirker finder vi ikke mindre end 5 julemarkeder med mere end 300 boder, der kan friste os med alt, hvad der hører julen til.

Skovjulemarked
Den næstsidste dag kan vi sove længe og hygge os indtil vi får serveret en dejlig frokost på hotellet. Først på eftermiddagen besøger vi et fantastisk julemarked, der er opbygget ved og i en lille skov. De store gamle træer er pyntet med lyskæder eller belyst af fine projektører. I disse hyggelige omgivelser har man samlet nogle af de bedste kunsthåndværkere, og der vil være gode muligheder for at købe spændende julegaver. Der er mulighed for at spise alt fra steak med kirsebærsauce (!) til boghvedepandekager.
Fordelt på området er der spisesteder med mange siddepladser og selvfølgelig boder med Glühwein, æggepunch og andre drikkevarer. Når det bliver helt mørkt kan vi se et fantastisk ”vandfyrværkeri” i alskens farver og former mod den mørke vinterhimmel. Vi vender tilbage til hotellet først på aftenen.

Bremen
På rejsens sidste dag besøger vi Bremen og oplever den store, gamle markedsplads med sine enorme kirker, flotte rådhus og historiske ”Ratskeller”. Her er endnu en chance for at gøre et godt køb på byens julemarked, inden vi fortsætter mod Puttgarden og færgen retur til Rødby.

Påstigningsruter

 Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
25-11-2021 - 28-11-2021BusHotel Restaurant Clemens AugustMere end 83.195,-Bestil
07-12-2021 - 10-12-2021BusHotel Restaurant Clemens AugustMere end 83.195,-Bestil