Skip to main content

Julemarked i Lüneburg

Status:
Forespørg på pladser

Oplev flotte julemarkeder i tre gamle Hansestæder

De tyske Hansestæder byder på nogle af verdens flotteste bykerner. Den gamle saltby Lüneburg er ingen undtagelse og her stråler de rigt udsmykkede og prangende gamle købmandsgårde og borgerhuse stadig i deres oprindelige glans. Men byen er ikke et museum – her er et rigt og levende bymiljø med Tysklands største koncentration af hyggelige beværtninger, cafeer og restauranter.
Vi bor to nætter i Lüneburg og besøger derudover også julemarkederne i de to Hansestæder Hamburg og Lübeck. Byernes historie er tæt sammenvævet, men hver by har sin helt unikke stemning og atmosfære.

Rejsen dag for dag:

1.dag:
Udrejse via Rødby-Puttgarden. Julemarked i Lübeck og ankomst til Lüneburg sidst på eftermiddagen.

2. dag:
Byvandring i Lüneburg og mulighed for besøg på rådhuset. Herefter god tid på egen hånd til at opleve den gamle by og julemarkedet.

3.dag:
Kørende byrundtur og efterfølgende tid på egen hånd ved julemarkedet og handelsgaderne i Hamburg. Hjemrejse via Puttgarden-Rødby

 

Søg rejse

Rejseprogram

Lüneburg, Seminaris Hotel
Den over 1000 år gamle salt- og handelsby kom uskadt igennem 2.verdenskrig og hele bykernen har bevaret middelalderens atmosfære og charme. Det flotte og moderne Hotel Seminaris ligger i gåafstand til den historiske bymidte, hvor vi tager på en lille byvandring og ser dens store seværdigheder. Særligt rådhuset, der med sin byggestil skulle vise byens enorme rigdom og magt, er en oplevelse og her er der mulighed for at få en rundvisning gennem de flot udsmykkede sale. Efter rundturen bliver der god tid på egen hånd, så vi kan nyde byens stemningsfulde julemarked og måske besøge en af de mange hyggelige cafeer, der lokker med søde og varme fristelser. 

Lübeck
Inden ankomst til Lüneburg besøger vi på rejsens første dag det verdenskendte julemarked i Lübeck. Her er der god tid til at gå på opdagelse og måske besøge konditoriet Niederegger, der er berømt for sin gode marcipan.

Hamburg
På rejsens sidste dag kører vi en lille byrundtur i Hamburg og får en fornemmelse af det enorme havneområde, som er byens livsnerve. Vi kommer også forbi Elb-philharmonien, der er byens nye og meget kostbare vartegn. Turen slutter ved rådhuspladsen, hvor der bliver tid på egen hånd til at opleve julemarkedet og måske lade sig friste af de mange gode indkøbsgader i centrum. Hjemrejse via Puttgarden – Rødby.

Påstigningsruter

rejsekalender

22/5ÆrøFra 2.995,-
2/6BornholmFra 3.855,-
7/6Schwalenberg Fra 3.795,-
16/6Rhinen - Assmannshausen in RotFra 4.875,-
18/6Stockholm - HelsinkiFra 5.295,-