Julemarked i Kiel-Lübeck

Status:
Forespørg på pladser

Klassisk julemarked, fremragende handelsby og kæmpe outlet

Kiel er ikke blot Schleswig-Holstens hovedstad – den er også en af Nordtysklands allerbedste handelsbyer. Her er alt, hvad shoppinghjertet kan begære og i juletiden er bycentrum flot pyntet op og butikkernes mange tilbud er suppleret med julemarkedets hyggelige små boder og spændende varer. Vi bor på godt hotel få hundrede meter fra gågaden og har alt udenfor døren.
På udrejsen besøger vi det store, klassiske julemarked i Lübeck og på hjemrejsen får du god tid i det kæmpestore outletcenter i Neumünster, hvor masser af mærkevarer sælges 30 til 70% under normalprisen. En rejse med masser af indkøbsmuligheder fra klassisk kunsthåndværk til moderne mærkevarer.

Rejsen dag for dag:

1.dag:
Udrejse via Rødby-Puttgarden. Julemarked i Lübeck og ankomst til Kiel sidst på eftermiddagen.  

2. dag:
Hele dagen til at nyde den fremragende handelsby.

3.dag:
God tid ved det store Designer Outlet Neumünster med 120 mærkevarebutikker. Hjemrejse via Puttgarden-Rødby

Rejseprogram

Kiel og Steigenberger Hotel
Vi bor på det flotte hotel Steigenberger Conti Hansa, der ligger tæt på gågaden og havnen, så alt er inden for rækkevidde i Kiel. Kiel er nærmest bygget op omkring sin store havn ved fjorden og byder på mange seværdigheder, en lang flot pyntet gågade og store shoppingcentre. Hele centrum er selvfølgelig pyntet op til jul og julemarkedets mange boder lokker med varme fristelser mellem indkøbene.     

Lübeck
Inden ankomst til Kiel besøger vi på rejsens første dag det verdenskendte julemarked i Lübeck. Her er der god tid til at gå på opdagelse og se nærmere på de hundredvis af boder, der byder på alt fra klassisk kunsthåndværk til kulinariske lækkerier. Og der er selvfølgelig også mulighed for at besøge konditoriet Niederegger, der er berømt for sin gode marcipan.

Designer Outlet Neumünster
Som en by i byen ligger det kæmpestore designeroutlet i udkanten af Neumünster. Her er 120 butikker med massevis af kendte mærker fra Adidas til Zwilling. Designer Outlet Neumünster er med sine gode tilbud blevet et kæmpe tilløbsstykke for nordtyskerne og vi lægger også vejen forbi på denne rejse, så du får mulighed for at finde julegaver til gode priser.

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER