Skip to main content

Julemarked i Husum, Flensborg og Schleswig

Status:
Forespørg på pladser

Tre nordtyske juleperler

Vi har kombineret tre af Nordtysklands ældste og hyggeligste havnebyer på denne spændende julemarkedsrejse. Rammen om rejsen er det flotte hotel Wikingerhof i Kropp, hvor vi bor i to nætter. Med dette som udgangspunkt har vi god tid til at opleve julemarkedet i Flensborg, den charmerende stemning i Husum med de gamle gavlhuse samt Schleswig med sin imponerende domkirke og smukke beliggenhed.

Turen dag for dag:

1. dag:
Via Storebælt til Flensborg med god tid i byen. Videre til Kropp for indkvartering og aftensmad.

2. dag:
Udflugt til Husum og Frederiksstad.

3. dag:
Ophold i Schleswig og tid til indkøb ved grænsen.

Hotel:

Hotel Wikingerhof

Søg rejse

Rejseprogram

Kropp og Hotel Wikingerhof
I hjertet af den lille landsby Kropp ligger det flotte Wikingerhof, der byder på pæne værelser, et lille wellness-center med sauna og dampbad samt en god restaurant, hvor vi nyder både morgen- og aftensmaden. Hotellet har en perfekt beliggenhed med en kort køretur til både Schleswig, Husum og Flensburg, hvor vi skal opleve de hyggelige julemarkeder.

Husum og Friedrichstadt
Med sin idylliske beliggenhed ved Vestkysten og stolte fortid som vigtig havneby er Husum nærmest indbegrebet af charme og stemning. Den gamle havn og de smukke gavlhuse danner rammen om byens traditionsrige julemarked, hvor de små boder byder på alle juletidens fristelser. Vi tager os god tid til at nyde byen og måske spise en god frokost på en af de mange små cafeer eller restauranter. Om eftermiddagen besøger vi kanalbyen Friedrichstadt inden vi vender hjem til Kropp. 

Flensborg og Schleswig
Ud- og hjemrejsen går via den dansk-tyske grænse, så vi undervejs kan besøge to af Schleswig-Holstens vigtigste byer. Flensborg var engang én af Danmarks vigtigste handelsbyer og stadig i dag er byen kendt for sin hyggelige gågade med spændende butikker og varehuse. Vi holder en god pause i byen, så der er tid til at lade sig friste af handelsmulighederne og nyde julestemningen i byen. På turens sidste dag besøger vi Schleswig, hvor vi også oplever den gamle bydel og den smukke Domkirke inden vi fortsætter mod grænsen, hvor der bliver tid til at gøre turens sidste indkøb.

Påstigningsruter

 

rejsekalender

13/3Tyrolerfest på Ærø - Bus 1Fra 2.575,-
13/3Tyrolerfest på Ærø - Bus 2Fra 2.575,-
13/3Tyrolerfest på Ærø - Bus 3Fra 2.575,-
25/3Sikke´n fest vi skal ha´Fra 295,-
9/4TranedansFra 3.795,-