Skip to main content

Julemarked i Halle og Leipzig

Status:
Forespørg på pladser

Fantastisk julestemning og spændende historie i tre af Tysklands vigtigste kulturbyer

Spændende ny rejse til tre byer, der tilsammen kan tilbyde næsten alt. Vi bor på flot hotel i moderne jugendstil i kulturbyen Halle, der både byder på et hyggeligt julemarked og et særdeles bredt udvalg af udstillinger og seværdigheder. Herfra tager vi på udflugt til Leipzig og oplever et af Tysklands ældste, største og flotteste julemarkeder; samtidig møder vi historien om murens fald for 30 år siden.
Det hele rundes af med et besøg i den gamle residens- og slotsby Potsdam, som er berømt for sin gamle, charmerende bykerne, der naturligvis også byder på et stemningsfuldt julemarked.

Rejsen dag for dag:

1.dag:
Udrejse via Gedser - Rostock og ankomst til Halle

2. dag:
Byrundtur i Halle og god tid på egen hånd

3.dag:
Udflugt til nabobyen Leipzig med byrundtur og efterfølgende god tid på et af Tysklands ældste og største julemarkeder.

4.dag:
Ophold i den hyggelige by Potsdam med tid i centrum til indkøb og frokost. Hjemrejse via Rostock – Gedser.

Søg rejse

Rejseprogram

Halle og Dorint Hotel Charlottenhof
Den gamle universitetsby Halle ved floden Saale er en af Tysklands vigtigste kulturbyer og har en flot gammel bykerne og et væld af fremragende museer. Omkring den gamle markedsplads og de 5 tårne, som er byens vartegn, finder vi det hyggelige julemarked, der er omgivet af flotte palæer og historiske mindesmærker. Rejselederen inviterer naturligvis på byrundtur og fortæller om byens stolte fortid og dens mange seværdigheder. Efterfølgende er der god tid til at fortsætte på egen hånd og nyde julemarkedet og de mange gode indkøbsmuligheder eller eventuelt besøge et af de mange interessante museer, der spænder fra arkæologi og forhistorie til Beatles og computerteknologi.  
 

Vi bor på det flotte og moderne 4-stjernede Hotel Dorint Charlottenhof, der ligger blot 400 meter fra den gamle bykerne. Hotellet byder på høj komfort og god forplejning og er indrettet i moderne jugendstil.

Leipzig
Den over 1000 år gamle by Leipzig har en særdeles spændende historie og spillede en vigtig rolle, da muren faldt for 30 år siden. Vi tager på en lille byrundtur og ser bl.a. Nicolaikirken og det gamle rådhus, inden der bliver tid til at nyde det store julemarked, der har rødder helt tilbage i 1400-tallet. Med sine mere end 300 boder er det et af Tysklands største og flotteste julemarkeder.

Potsdam
På rejsens sidste dag kører vi til den smukke, gamle residensby Potsdam, der er vidt berømt for sine slotte og den smukke, gamle bykerne. Her ser vi både det hollandske kvarter, byporten Brandenburger Tor og den charmerende gågade, hvor vi får god tid til at nyde julemarkedet og de mange indkøbsmuligheder. Herfra til Rostock og færgen mod Gedser.

 

Påstigningsruter

rejsekalender

22/5ÆrøFra 2.995,-
2/6BornholmFra 3.855,-
7/6Schwalenberg Fra 3.795,-
16/6Rhinen - Assmannshausen in RotFra 4.875,-
18/6Stockholm - HelsinkiFra 5.295,-