Skip to main content

Julemarked i Celle

Status:
Forespørg på pladser

Kåret til bedste juleby i Tyskland 2018

Byen Celle er en sand klassiker blandt Tysklands mange berømte rejsemål. Det gamle hvide slot med sine tårne og spir er som taget ud af et eventyr, men gemmer også på den dramatiske og sørgelige historie om Dronning Caroline Mathilde.
Fra slottet går et net af brostensbelagte gader med fantasifuldt udsmykkede bindingsværkshuse i op til seks etagers højde. Overalt har fortidens bedste håndværkere arbejdet på at skabe facader, som skulle vise byens rigdom og betydning for alle besøgende. De gamle bygninger danner nu rammen om et levende bymiljø med masser af spændende butikker og et særdeles hyggeligt julemarked. Det er derfor ikke uden grund at Celle i 2018 vandt prisen som ”Bedste juleby” i Tyskland.

Rejsen dag for dag:

1.dag:
Udrejse via Rødby-Puttgarden. Ankomst midt på eftermiddagen og tid til at nyde byen.

2.dag:
Byrundtur i Celle og efterfølgende god tid på egen hånd.

3.dag:
Udflugt til Hannover.

4.dag:
Ophold i Lübeck med god tid på julemarkedet. Hjemrejse via Puttgarden-Rødby.

Søg rejse

Rejseprogram

Rejseprogram

Celle og Intercity Hotel
Allerede midt på eftermiddagen ankommer vi til Celle og bliver indkvarteret på det gode og moderne Hotel Intercity. Med hotellets fremragende beliggenhed direkte ved den gamle bydel har vi allerede første dag god tid til at udforske Celle. Dagen efter ankomsten inviterer rejselederen på en byvandring gennem de gamle gader og fortæller nærmere om byens historie og store seværdigheder. Eftermiddagen er til rådighed på egen hånd, så der er god tid på julemarkedet og måske til et besøg på byens berømte slot.

Udflugt til Hannover
Hannover er mest kendt for sine messer og verdensudstillingen i år 2000. Men det er også en af Tysklands mest betydningsfulde byer med seværdigheder i verdensklasse. Vi tager på en lille rundtur og ser bl.a. operaen og det enorme rådhus, der kan få de fleste slotte til at blegne. Derefter kan vi nyde den gamle bydels hyggelige og juleudsmykkede gågader, hvor mere end 130 små boder lokker med alt fra kunsthåndværk til glühwein og pandekager. Og så kan et besøg i markedshallen med dens store udbud af mad og delikatesser fra hele verden bestemt også anbefales.

Lübeck på hjemrejsen
På rejsens sidste dag lægger vi vejen forbi Lübeck, hvor vi tager os god tid til at nyde centrum og det charmerende julemarked. Her er der også rig mulighed for at nyde en lille frokost på en af de mange cafeer inden vi midt på eftermiddagen begiver os mod Puttgarden og færgen til Rødby.

Påstigningsruter

rejsekalender

22/5ÆrøFra 2.995,-
2/6BornholmFra 3.855,-
7/6Schwalenberg Fra 3.795,-
16/6Rhinen - Assmannshausen in RotFra 4.875,-
18/6Stockholm - HelsinkiFra 5.295,-