Skip to main content

Julemarked i Braunschweig

Status:
Forespørg på pladser

Handelstraditioner i Løvebyen

I hjertet af ”løvebyen” Braunschweig og med domkirken St. Blasii og borgen Dankwarderode som stemningsfuld baggrund finder vi et af Tysklands ældste julemarkeder. Igennem mere end 500 år er handelsfolk og kunsthåndværkere samledes til det traditionsrige marked, der i dag tæller mere end 150 handelsboder. Her finder du træskærearbejde, trælegetøj, håndlavede smykker, uld- og skindprodukter samt alt, hvad der ellers hører julen til. Det hele er selvfølgelig krydret med kulinariske specialiteter fra både lokalområdet og hele Europa.

Turen dag for dag:

1. dag:
Udrejse via Rødby-Puttgarden. Ankomst og indkvartering.

2. – 3. dag:
Byvandring i Braunschweig og efterfølgende tid på egen hånd. Om eftermiddagen tilbydes en lille tur til Autostadt i Wolfsburg.
Halvdagsudflugt til Goslar. Eftermiddagen til rådighed i Braunschweig.

4. dag:
Ophold i Celle og færge Puttgarden-Rødby.

Hotel:

Steigenberger Parkhotel

Søg rejse

Rejseprogram

Steigenberger Parkhotel i hjertet af Braunschweig
Glæd dig til at bo på et af Braunschweigs førende hoteller. Steigenberger Parkhotel åbnede i september 2013 og har en fantastisk beliggenhed i byens park og direkte ud til floden Oker. De moderne værelser har udsigt over parken eller floden og er selvfølgelig udstyrede med alle bekvemmeligheder. Hotellet har også en lækker restaurant med flot udsigt over Okerfloden, en hyggelig lounge og en stilfulde vinbar. I tillæg er der på hotellet også et stort spa- og fitnesscenter, der kan benyttes uden ekstra beregning. Du kan med andre ord se frem til et ophold i de bedst tænkelige omgivelser.

Braunschweig
Braunschweig er en af Tysklands historisk mest betydningsfulde byer. Det skinner igennem i det smukke bycentrum, som vi glæder os til at vise dig på en byvandring gennem de gamle gader. Der bliver mulighed for at bestige byens Rådhustårn og nyde en enestående udsigt over det flot oplyste julemarked. Med sine næsten 200.000 indbyggere er der selvfølgelig også et stort udbud af både varehuse og specialbutikker i byens gågadenet.

Goslar
Hvis du kan løsrive dig fra Braunschweigs mange fristelser, tilbyder vi under opholdet også en halvdagstur til en af Harzens smukkeste byer, Goslar. Den lille by er nærmest uberørt af tidens tand og berømt for sine mange velholdte bindingsværkshuse, det gamle rådhus og de to meget hyggelige julemarkeder.

Autostadt Wolfsburg
Braunschweig er naboby til Volkswagens hjemby Wolfsburg, der er berømte for sit store udstillingscenter ”Autostadt”. Her kan vi opleve det imponerende bilmuseum, der tager os på en tidsrejse gennem bilens historie, og besøge de mange pavilloner, der viser koncernens nutidige og fremtidige biler og samtidig er arkitektoniske mesterværker i sig selv.

Lüneburg
På rejsens sidste dag besøger vi den gamle Hansestad Lüneburg, der emmer af historie og svundne storhedstider på grund af salthandelen. Her bliver der tid til at nyde en frokost og indsnuse duften af turens sidste julemarked omkranset af fornemme gamle borgerhuse. Herefter sætter vi kursen mod Puttgarden og færgen retur til Rødby.

Påstigningsruter

 

rejsekalender

5/10Rhinen - Gyldne OktoberFra 4.595,-
14/10Ree Park og LEGO HouseFra 3.370,-
6/11Kandiskoncert og MortensaftenFra 2.995,-
7/11Ølfest i SchwalenbergFra 2.995,-
21/11Julemarkeder NordjyllandFra 3.250,-