Status:
Forespørg på pladser

Klingenberg Busrejser kan i år tilbyde en rejse til julemarked i Husum, men faktisk er der lidt tale om "falsk varebetegnelse". På denne tre dages rejse når vi nemlig, at besøge julemarkedet i både Flensborg, Husum og Slesvig. Vi lægger ud i Flensborg, hvor julemarkedet strækker sig over ca. 1 kilometer. Fra Südermarkt og hele vejen igennem gågaden til Nordermarkt står der boder, med tilbud til såvel store som små.

Julemarkedet i Husum er bl.a. kendt for sit regionale kunsthåndværk og en "levende" julekalender. Slesvig by, er ligesom Flensborg og Husum en fantastisk by i sig selv. Når så dertil kommer et hyggeligt julemarked, så bliver det ikke meget bedre.

Vi bor på Hotel Wikingerhof i Kropp, en landsby 12 km syd for Slesvig. Hotellet er hyggeligt, og her er sauna, tepidarium og dampbad. "Tepidarium" betyder lunkent/tempereret og er et udtryk, der stammer fra de gamle romerske termalbade. Varmen kom fra et underjordisk varmeanlæg, og det sikrede at man fik en konstant temperatur, som var speciel god for kroppen.

Hotellet der har ialt 65 værelser, har også en hyggelig bar, hvor man jo kan afslutte dagen med en drink.

Læs programmet HER