Skip to main content

Julemarked Bornholm

Pris fra:
3.395,-
Dage:4
Bestil rejse

Julemarked og julefrokost på Bornholm

Bornholms smukke natur har alle dage haft en næsten magisk tiltrækningskraft – ikke blot på besøgende, men også på kunstnere, kunsthåndværkere og gourmetelskere. I juletiden byder øen på mange hyggelige og charmerende julemarkeder, hvor de lokale producenter tilbyder deres håndlavede varer og boderne frister med alt fra chokolade til whisky og keramik.
Det hyggelige Hotel Allinge gør også alt for at skabe den bedste julestemning og vi kan glæde os til en ægte bornholmsk julefrokost med lokale specialiteter.

Rejsen dag for dag:

1. dag:
Udrejse via Øresundsbroen og med færge Ystad-Rønne. Besøg i Kræmmerhuset ved keramiker Anina Kofod. Ankomst og indkvartering på hotellet og tid til kaffe eller te inden aftensmaden, hvor drikkevarerne er inkluderet.

2. dag:
Flot tur gennem Bornholms natur med besøg i de juleudsmykkede, hyggelige købstæder. Om eftermiddagen besøg ved Hammershus eller mulighed for blot at nyde hotellet og Allinge by. Bornholmsk Julefrokostbuffet på hotellet med drikkevarer inkluderet indtil midnat.

3. dag:
Besøg i Svaneke og ved julemarkedet i Restaurant Pakhuset. Ophold i Nexø og gode muligheder for at købe håndlavede julegaver. Aftensmad med drikkevarer på hotellet.

4. dag:
Hjemrejse via Rønne-Ystad. Ophold i Malmøs hyggelige bykerne med tid til at besøge julemarkederne. Retur til Sjælland via Øresundsbroen.

Hotel:
Hotel Allinge

Søg rejse

Rejseprogram

Hotel Allinge
Vi bor på det hyggelige Hotel Allinge, der ligger midt i byen blot få hundrede meter fra havnen. Hotellet er drevet af ægteparret Ellen og Thorbjørn, der sætter en ære i, at alle gæster føler sig hjemme hos dem. Hele dagen er der kaffe, te og juice, som vi frit kan forsyne os med, og til aftensmaden er der øl, sodavand og husets vin inkluderet fra kl. 18 til 21.
På rejsens anden dag vil der om aftenen være bornholmsk julefrokost med lokale specialiteter og drikkevarer inkluderet fra kl. 18 til midnat.

Kræmmerhuset
På udrejsedagen starter vi besøget på Bornholm i ”Kræmmerhuset” hos den kendte keramiker Anina Kofod. Udover Aninas egne produkter byder Kræmmerhuset også på et imponerende udvalg af bornholmsk producerede tekstiler og delikatesser samt et bredt udvalg af kunsthåndværk.

Lokale julemarkeder og Hammershus
Flot natur og små hyggelige købstæder er om noget, hvad Bornholm er kendt for. Vi begiver os på tur gennem de smukke landskaber og tager os selvfølgelig også tid til besøg i et par af de hyggeligste, juleudsmykkede byer, der byder på lokale julemarkeder.
Om eftermiddagen kan du vælge mellem at hygge dig på hotellet eller at tage med til Hammershus, hvor der bliver mulighed for at se den gamle borgruin i et helt specielt lys, når solen går ned (hvis vejret tillader det!).

Svaneke, Nexø og klippelandskaber
Bornholms østkyst er en helt speciel naturoplevelse på alle tider af året med sine forrevne klipper og barske natur. Vi lægger vejen forbi Helligdomsklipperne inden vi kører til Svaneke, hvor butikkerne lokker med håndlavet chokolade, glas, karameller, whisky, keramik og meget mere.
Der bliver også mulighed for at besøge det lille, hyggelige julemarked i Restaurant Pakhuset, hvor der er gode muligheder for at købe lokale, håndlavede julegaver. Fra Svaneke fortsætter vi til Nexø, hvor der bliver tid til at opleve julestemningen på havnen, inden vi vender hjem til Allinge og aftensmaden med drikkevarer inkluderet. 

Julemarkeder i Malmø
På rejsens sidste dag besøger vi Malmø, hvor der bliver tid til at opleve byens flotte udsmykning og julemarkederne på de gamle torvepladser. Den attraktive svenske kronekurs gør det muligt at gøre en god handel, inden vi vender hjem til Sjælland via Øresundsbroen.

Påstigningsruter

Rute 7, 7A, 8 og 9

Se ruterne HER

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
25-11-2021 - 28-11-2021BusHotel AllingeMere end 83.395,-Bestil