Skip to main content

Julemarked Bad Bramstedt

Status:
Forespørg på pladser

Jule- og middelaldermarked

Den lille by Bad Bramstedt holder igen i år sit helt eget julemarked foran byens gamle slot. Her bliver julemarkedet krydret med et middelaldertema og hele weekenden den 7-9. december byder på underholdning og musikalske indslag på den store scene foran slottet.
Vi krydrer selvfølgelig rejsen med besøg på de store julemarkeder i Lübeck og Hamburg og som en ekstra bonus, får du også mulighed for at besøge det store outletcenter i Neumünster. Her er med andre ord alle muligheder for at få julegaverne i hus og samtidig forkæle dig selv med en spændende julemarkedsrejse.

Turen dag for dag:

1.dag
Udrejse via Rødby - Puttgarden. God tid i Lübeck inden ankomst og indkvartering i Bad Bramstedt.

2.dag
Formiddagstur til det store designer-outlet i Neumünster med 120 mærkevarebutikker. Eftermiddagen og aftenen til rådighed i Bad Bramstedt.

3.dag
Ophold i centrum af Hamborg med besøg på det store julemarked. Færge Puttgarden - Rødby.

Hotel:

Tryp by Wyndham

Søg rejse

Rejseprogram

Bad Bramstedt og Tryp Hotel
På denne rejse bor vi på det store og moderne Tryp Hotel, der ligger i flotte omgivelser og kun 10 minutters gang fra det gamle slot og centrum af Bad Bramstedt. Hotellet byder på pæne værelser og en god restaurant, hvor vi kan nyde både morgen- og aftensmaden.
Julemarkedet i Bad Bramstedt åbner fredag aften, hvor vi får første mulighed for at tage del i festen og stemningen foran byens slot, og arrangementerne fortsætter hele lørdagen.

Outletcenter Neumünster
Lørdag formiddag tilbyder vi en tur til det store og flotte outletmarked ved Neumünster – bygget op som en hel landsby i sig selv. Her 120 mærkevarebutikker, der altid byder på priser, der ligger 30 – 70 % under den almindelige butikspris. Vi tager os god tid i centret, inden vi vender tilbage til Bad Bramstedt, hvor vi kan nyde eftermiddagens og aftenens arrangementer på julemarkedet.

Lübeck og Hamburg
På udrejsen besøger vi det berømte og særdeles hyggelige julemarked i centrum af den gamle Hanseby Lübeck, der har et af de mest charmerende bymiljøer i Nordeuropa. Her bliver der tid til at handle på julemarkedet, lade sig imponere af de smukke, gamle bygninger og måske aflægge et besøg på Niedereggers verdensberømte marcipan-konditori.
På hjemrejsen bliver der tid i centrum af Hamborg, hvor der ligeledes er et flot julemarked foran byens store rådhus. Her bliver også mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd inden vi fortsætter til Puttgarden og færgen mod Danmark.

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER