Skip to main content

Julemarked på Ærø

Julemarked Ærø 2 eller 3 dage

Ærø oser af julestemning. De hyggelige gader er flot pyntede og duften af øens berømte pandekager samt de små julemarkeder rundt på øen gør det umuligt ikke at blive grebet af stemningen. Vi besøger selvfølgelig Ærøskøbings romantiske julemarked, hvor boderne er stillet op på byens hyggelige torv, og der bliver tid til at slentre omkring i de brolagte gader, hvor butikker og boder frister med lokale produkter og delikatesser.
Rammerne om vores ophold er det gode Hotel Ærø i Marstal, der sørger for ægte dansk julemad og byder på en stor julebuffet med bl.a. lokalt fanget fiskefilet, hjemmelavede frikadeller, ribbensteg, æbleflæsk, ris á la mande og mange andre lækkerier efterfulgt af levende musik og dans.

Som noget nyt i år kan du vælge, om din rejse til Ærø skal være på 2 eller 3 dage.

Søg rejse

Rejseprogram

Program 2 dage 22/11
1.dag 22/11: Over Storebælt til Svendborg og færge til Ærø. Her møder vi vores lokalguide, der tager os med rundt på øen og fortæller om dens spændende historie og seværdigheder. Tid til at nyde Marstal og julestemningen i de små lokale butikker. Indkvartering og stor julebuffet samt underholdning, musik og dans på hotellet om aftenen.

2.dag 23/11: Stor morgenbuffet på hotellet. Efterfølgende kører vi til den smukke Bregninge Kirke og besøger Ærø Gårdbutik, der er kendt for sine lokale specialiteter og egne uldvarer. I Ærøskøbing bliver der god tid på det hyggelige og charmerende julemarked i centrum af den gamle by inden vi tager færgen retur til Svendborg og sætter kursen mod Sjælland.

Program 2 dage 23/11
1.dag 23/11: Over Storebælt til Svendborg og færge til Ærø. I Ærøskøbing bliver der god tid på det hyggelige og charmerende julemarked i centrum af den gamle by inden vi kører til Marstal. Indkvartering og stor julebuffet samt underholdning, musik og dans på hotellet om aftenen.

2.dag 24/11: Stor morgenbuffet på hotellet. Med lokalguide får vi en lille rundtur på øen, ser dens seværdigheder og hører spændende, lokale historier. Herefter bliver der tid til et besøg i Ærø Gårdbutik, hvor der er mulighed for at købe lokale specialiteter og butikkens egne uldvarer. Færgen retur til Svendborg og videre over Storebælt til Sjælland.

Program 3 dage 29/11
1.dag 29/11: Over Storebælt til Svendborg og færge til Ærø. I Ærø møder vi vores lokale guide, der tager os med rundt på øen og går en lille byrundtur i Marstal. Herefter bliver der lidt tid på egen hånd til at nyde Marstal og julestemningen i de små lokale butikker. Indkvartering og aftensmad på hotellet.

2.dag 30/11: Stor morgenbuffet på hotellet. Udflugt til Ærøskøbing med god tid på det hyggelige og charmerende julemarked i centrum af den gamle by. Vi ser også den smukke Bregninge Kirke, ”Det gamle Hus” hvor der er mulighed for at købe Ærønisser og besøger Ærø Gårdbutik, der er kendt for sine lokale specialiteter og egne uldvarer. Stor julebuffet samt underholdning af det lokale pigekor, musik og dans på hotellet.

3.dag 1/12: Stor morgenbuffet på hotellet. Vi tager til julemarked i Måehallen i Søby, der er flot pyntet op og byder på masser af små stande, hvor de lokale butikker lokker med alt fra ærøsk honning til flot håndarbejde samt selvfølgelig kaffe og æbleskiver. Til frokost byder hotellet på lækker ærøsk æggekage. Herefter retur med færgen til Svendborg og videre mod Sjælland.

Påstigningsruter