Skip to main content

Julemarked på Ærø

Status:
Forespørg på pladser

Ærø oser af julestemning. De hyggelige gader er flot pyntede og duften af øens berømte pandekager samt de mange små julemarkeder rundt på øen gør det umuligt ikke at blive grebet af stemningen. Allerede første dag oplever vi Ærøskøbings romantiske julemarked med boder på byens smukke torv og rundt omkring i de brolagte gader, der frister med lokale produkter og delikatesser.

Vi bor på det gode Hotel Ærø i Marstal, der lørdag aften disker op med en stor julebuffet med bl.a. lokalt fanget fiskefilet, hjemmelavede frikadeller, ribbensteg, æbleflæsk, Ris á la Mande og mange andre lækkerier efterfulgt af levende musik og dans. Glæd dig også til at opleve den fine julestemning i Marstal.

Turen dag for dag:

1. dag:
Over Storebælt til Svendborg og færge til Ærø. God tid til at nyde julemarkedet i den romantiske by Ærøskøbing. Indkvartering og aftensmad på hotellet i Marstal.

2. dag:
Udflugt til den smukke Bregninge Kirke og besøg på Ærø Gårdbutik med lokale specialiteter og egne uldvarer. God tid til at opleve julestemningen i Marstal. Julebuffet samt musik og dans på hotellet.

3 .dag:
Endnu en hyggelig formiddag på Ærø før vi sejler med færgen retur til Fyn og fortsætter hjem via Storebælt.

Søg rejse

rejsekalender

6/5QuedlinburgFra 3.975,-
25/5Bus 1 - Sommersang i Mariehaven - JubilæumFra 2.995,-
25/5Bus 2 - Sommersang i Mariehaven - JubilæumFra 2.995,-
25/5Bus 3 - Sommersang i Mariehaven - JubilæumFra 2.995,-
2/6Sydslesvig, KroppFra 3.275,-