Skip to main content

Julemarked på Ærø

Pris fra:
2.595,-
Dage:3
Bestil rejse

Julemarked Ærø

Ærø oser af julestemning. De hyggelige gader er flot pyntede og duften af øens berømte pandekager samt de små julemarkeder rundt på øen gør det umuligt ikke at blive grebet af stemningen. Vi besøger selvfølgelig Ærøskøbings romantiske julemarked, hvor boderne er stillet op på byens hyggelige torv, og der bliver tid til at slentre omkring i de brolagte gader, hvor butikker og boder frister med lokale produkter og delikatesser.
Rammerne om vores ophold er det gode Hotel Ærø i Marstal, der sørger for ægte dansk julemad og byder på en stor julebuffet med bl.a. lokalt fanget fiskefilet, hjemmelavede frikadeller, ribbensteg, æbleflæsk, ris á la mande og mange andre lækkerier efterfulgt af levende musik og dans.

Rejsen dag for dag:

1.dag
Udrejse over storebælt. Frokost på Den Gamle Grænsekro. Ophold ved Dybbøl Mølle. Færge fra Fynshav til Søby. Indkvartering på hotellet.

2.dag
Rundtur på øen med lokal guide. Tid på egen hånd i Ærøskøbing og på julemarked. Julebuffet om aftenen med musik og dans.

3.dag
Julemarked i Måehallen. Hjemrejse med færgen fra Svendborg.

Søg rejse

Rejseprogram

Den Gamle Grænsekro og Dybbøl Mølle
Vi spiser frokost på Den Gamle Grænsekro. Efter frokosten kører vi mod Fynshav hvor ”Ellen” skal sejle os til Ærø. På vejen har vi et ophold ved Dybbøl Mølle, et af Danmarks absolut mest historiske steder.

Rundtur på øen og julemarked i Ærøskøbing
I dag starter vi dagen med en rundtur rundt på Ærø med lokal guide. Ærø har utrolig meget historie og med en guide der kender øen som sin egen bukselomme, er der sjove historier og spændende fortællinger i vente.
Efter rundturen bliver der god tid på egen hånd, til at nye Ærøskøbing og deres hyggelige julemarked, der spreder sig rundt i de gamle gader i byen.
Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet hvor der bliver lidt tid til at slappe af, inden den store julebuffet og musik og dans.

Julemarked i Søby
Vi tager til julemarked i Måehallen i Søby, der er flot pyntet op og byder på masser af små stande, hvor de lokale butikker lokker med alt fra ærøsk honning til flot håndarbejde, samt selvfølgelig kaffe og æbleskiver.
Midt på eftermiddagen tager vi færgen til Svendborg og fortsætter det sidste stykke hjem til Sjælland.

Påstigningsruter

Rute 4, 5, 5A og 6

Se ruterne HER

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
26-11-2021 - 28-11-2021BusÆrø HotelMere end 82.595,-Bestil