Status:
Forespørg på pladser

Klingenberg Busrejser kan i år tilbyde en julerejse til den vidunderlige, hyggelige gamle havneby Wismar. Det er en gammel by, som ihvert fald kan dateres tilbage til, da Svend Grathe gik i land i "Wizmar Havn" i 1147.

Der vil under opholdet være rig mulighed for at udforske Wismar. Vi bor på Stadthotel Stern, der ligger i centrum af byen, så vi bor tæt på Markedspladsen, hvor der er julemarked på dagen for vores ankomst. Man kan eventuelt besøge restauranten "Alte Schwede" (den gamle svensker). Det er samtidigt det ældste borgerhus i Wismar og een af byens store attraktioner. Nede ved den gamle havn ligger Brauhaus am Lohberg, hvor man f.eks. kan smage den berømte Mumme øl.

Vi besøger også julemarkedet i Schwerin. Et meget hyggeligt marked, som ligger i forbindelse med byens gågade, så der er samtidig rig lejlighed til at shoppe lidt. Vil man hellere se lidt af byens seværdigheder, så er Schwerin Slot en mulighed. Et meget spændende og smukt slot, som har den forbindelse til Danmark, at det var her, Dronning Alexandrine (gift med Christian d. X) var født. Som de fleste andre slotte og herregårde, så har dette slot også sit eget spøgelse. Han hedder "Petermänchen", og blandt hans hovedopgaver er, at skræmme ubudne gæster væk. Om det også gælder turister, må stå hen i det uvisse.

Udover de spændende udflugter, så sørger vi naturligvis også for, at julestemningen og julefreden får lov til at brede sig.

Læs programmet HER