Skip to main content

Jul i Stralsund

Status:
Forespørg på pladser

Smukt beliggende ved østersøkysten og omgivet af vand på alle sider. Med sin fantastiske beliggenhed er Stralsund en af Nordtyskland flotteste, gamle havnebyer. Den gamle bydel oser af fortidens rigdom og stolte historie. Vi bor på det flotte Hotel Baltic kun få hundrede meter fra den gamle bydel og her kan du glæde dig til at blive forkælet i julen. Samtidig glæder vi os til at vise dig Stralsunds spændende seværdigheder og tage dig med rundt på den naturskønne ø Rügen.

Rejsen dag for dag:

1. dag
Udrejse via Gedser - Rostock. Ankomst sidst på eftermiddagen og tid til at se julemarkedet i den gamle bydel.

2. dag
Udflugt til Rügen. Om eftermiddagen tid i Stralsund.

3. dag
Formiddagstur til Greifswald. Afslapning på hotellet om eftermiddagen inden festmiddagen om aftenen med flot julebuffet.

4. dag
Vi nyder juledagen i Stralsund. Her er mulighed for at besøge skoleskibet Gorch Fock og det storslåede Ozeanum. Stor festbuffet på hotellet om aftenen.

5. dag

Afrejse fra hotellet. Ophold i Rostock og færge til Gedser.

Søg rejse

Rejseprogram

Stralsund og Arcona Hotel Baltic
Arcona Hotel Baltic er et af Stralsunds førende hoteller og har en fremragende beliggenhed kun få hundrede meter fra den gamle bydel. Hotellet byder på moderne værelser, sauna og fitnessfaciliterer samt en god restaurant, der både juleaften og første juledag forkæler os med en flot festbuffet – selvfølgelig med julens specialiteter på menuen.
Allerede på ankomstdagene har vi tid til at nyde stemningen på byens hyggelige julemarked og under opholdet tager vi også på en lille byvandring, hvor vi oplever historiens vingesus. Første juledag er der mulighed for at komme ombord på det imponerende gamle skoleskib Gorch Fock, der i dagens anledning også serverer Glühwein ombord. Det er også muligt at besøge et af Tyskland flotteste akvarier, Ozeanum, der i 2010 blev valgt som årets museum i Europa. Du kan kort sagt glæde dig til en jul med både god mad, hygge og masser af oplevelser næsten lige uden for døren.

Sassnitz, Prora og Binz – rundtur på Rügen
Stralsund er brohovedet til Tysklands største ø Rügen, som vi glæder os til at vise dig på en ø-rundtur. Her kører vi langs øens flotte kyster og oplever den charmerende bebyggelse i den mondæne by Binz, viser dig Hitlers kolossale feriekompleks Prora og ser havnebyen Sassnitz.

Greifswald
Vi besøger også nabobyen Greifswald, der er en af Europas ældste universitetsbyer og har en spændende fortid. Her tager vi en tur gennem de gamle gader og oplever den flotte markedsplads, hvor der også bliver tid til at gå på opdagelse på egen hånd.

Ud- og hjemrejse
Både ud og hjem sejler vi via Gedser-Rostock. På hjemrejsen tager vi os tid til et lille ophold i Rostock inden vi sætter kursen tilbage med Danmark.

Påstigningsruter

rejsekalender

5/10Rhinen - Gyldne OktoberFra 4.595,-
14/10Ree Park og LEGO HouseFra 3.370,-
6/11Kandiskoncert og MortensaftenFra 2.995,-
7/11Ølfest i SchwalenbergFra 2.995,-
21/11Julemarkeder NordjyllandFra 3.250,-