Status:
Forespørg på pladser

Det er dejligt, at fejre jul i udlandet, men det er nu også hyggeligt, at gøre det herhjemme i Danmark. Det er der mulighed for, når Klingenberg Busrejser kører til Sæby og Hotel Vking Aqua Spa & Wellness Resort. Hotellet ligger i gå afstand fra vandet, og man kan gå langs havet og ind til Sæby, hvis man vil have lidt frisk kulør i kinderne.

Hotellet lægger sig i selen for at vi skal få så hyggelig en jul som muligt. Der er pyntet op, og køkkenet serverer flotte morgenmads- og frokostbuffet´er.

 Derudover kan man også benytte de forskellige faciliteter i Spa og Wellnessområdet. Man skal dog lige være opmærksom på, at der i helligdagene vil være specielle åbningstider. Ønsker man at bestille specielle behandlinger som f.eks. fiskespa, så er det måske en god idé, at kontakte hotellet på forhånd.

Vi besøger naturligvis Sæby og ser den smukke kirke. Det er også her, de interesserede kan komme til julegudstjeneste. På vej op mod gågaden passerer vi også ravsmeden og hans museum, som vi dog ikke kan garantere holder åbent juleaftensdag. Derudover kører vi en tur ud i den særprægede og smukke nordjyske natur.

Læs programmet HER