Skip to main content

Jul i Sæby

Pris fra:
4.495,-
Dage:4
Bestil rejse

Selvforkælelse og danske juletraditioner i Nordjylland

Glæd dig til en rigtig dansk jul på det gode Hotel Viking Aqua Spa og Wellness i Sæby. Her bor vi blot 5 minutters gang fra havet og kysten og kan nyde den smukke nordjyske natur og ikke mindst de danske juletraditioner med flæskesteg, andesteg og Ris á la Mande. Under hele opholdet kan du forkæle dig selv i hotellets flotte spa- og wellnessafdeling, hvor der blandt andet er et stort udendørs saltvandsbassin, der er opvarmet – også om vinteren! Derudover krydrer vi selvfølgelig det hele med hyggelige, små udflugter i det nordjyske.

Rejsen dag for dag:

1.dag:
Udrejse via Storebælt og frokostpause i Århus. Ankomst og indkvartering på Hotel Viking. Tid til at nyde spa- og wellnessfaciliteterne. 2-retters menu om aftenen.  

2.dag:
Lille byvandring i Sæbys hyggelige, gamle bydel. Frokostbuffet på hotellet og mulighed for julegudstjeneste om eftermiddagen. 3-rettes julemiddag bestående af langtidsbagt laks, flæskesteg/andesteg med tilbehør og Ris á la mande med kirsebærsovs efterfulgt af julehygge og sang. Aftenen rundes af med kaffe og kransekagekonfekt.

3.dag:
Formiddagsudflugt til Råbjerg Mile. Julefrokostbuffet på hotellet samt kaffe og æbleskiver om eftermiddagen. 2-retters menu om aftenen.

4.dag:
God tid til morgenbuffeten inden vi forlader Sæby. Vi kører mod Sjælland med passende pauser, blandt andet med mulighed for at spise frokost ved Vejle.

Søg rejse

Rejseprogram

Hotel Viking Aqua Spa og Wellness
Hotel Viking ligger i udkanten af den lille, charmerende by Sæby og blot 5 minutters gang fra havet og stranden. Her hygger vores værter om os i julen på ægte nordjysk manér med god dansk julemad. Allerede fra ankomsten kan vi også glæde os over hotellets flotte wellnessfaciliteter med sauna, spabad, indendørs pool og ikke mindst en opvarmet udendørs saltvandspool. Vi har fri adgang til alle faciliteterne under hele opholdet, så her kan du for alvor forkæle dig selv og slappe af i både krop og sind.

Sæby
Under opholdet inviterer rejselederen på en lille byvandring i Sæbys hyggelige, gamle bykerne med brostensbelagte gader, små farverige byhuse og det gamle Klostertorv med Sæby Kirke. Vi får også et indtryk af det charmerende havnemiljø med byens nye vartegn ”Fruen fra havet”.

Råbjerg Mile
Første juledag tager vi på en lille rundtur om formiddagen og oplever det smukke og barske nordjyske landskab. Undervejs gør vi bl.a. holdt ved Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile, som er et fantastisk natursceneri. Den enorme klit er over en kilometer på hver led og det højeste punkt rejser sig mere end 40 meter over havets overflade. Her er mulighed for at spadsere en lille tur og samle appetit til julemaden på hotellet.

Påstigningsruter

Rute 4, 5, 5A og 6

Se ruterne HER

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
23-12-2021 - 26-12-2021BusHotel VikingMere end 84.495,-Bestil