Status:
Forespørg på pladser

Julerejse til kejserbyen Goslar og det hyggelige Ramada Hotel Bären, har i mange år været en fast del af Klingenberg Busrejsers tilbud, og det ændrer vi da heller ikke på i år, selvom rejsen ikke er kommet med i vores trykte program.

Vi skal naturligvis både på byrundtur og julemarked i Goslar. Vi besøger Wernigerode og kører en rundtur i den smukke natur. På hotellet kan maven fornøje sig med dejlig julemad, christstollen og en grog . Grog´en blev oprindeligt udviklet af den engelske flåde og bestod af vand, rom, kanel og citronsaft til at forebygge skørbug blandt sømændene. Egentlig var formålet, at de skulle have C-vitamin fra citronerne, men flåden vidste sikkert godt, at uden alkohol, fik man ikke en sømand til at drikke citronsaft. I Caribien laves en grog af vand, rom grape-appelsin og ananasjuice samt kanel og honning.

Men for at vende tilbage til programmet, så vil der også være lokal underholdning og 1. juledag vil der efter aftensmaden være mulighed for en lille svingom. Så alt i alt tilbyder vi en mulighed for en begivenhedsrig og hyggelig juleferie.

Læs programmet HER