Skip to main content

Jul i Goslar

Status:
Forespørg på pladser

Julerejse til kejserbyen Goslar og det hyggelige Ramada Hotel Bären, har i mange år været en fast del af Klingenberg Busrejsers tilbud og i år er ingen undtagelse.

Den gamle kejserby Goslar danner en perfekt ramme om en hyggelige jul. Omgivet af skovklædte bakker og bjerge finder vi her et bycentrum med gamle bindingsværkshuse, middelalderkirker og brostensbelagte gader. De farvestrålende historiske bygninger har i juletiden fået selskab af små træboder med kunsthåndværk og alverdens lækkerier – absolut ét af Tysklands mest charmerende julemarkeder. På hotellet sørger vores værter for god julemad og pynter flot op, så vi blot kan læne os tilbage og nyde julen i ro og mag.

Rejsen dag for dag:

1. dag:
Udrejse via Rødby - Puttgarden. Ankomst og indkvartering på H+ Hotel Goslar.

2 .dag:
Udflugt til UNESCO-byen Hildesheim med besøg på julemarkedet. Om eftermiddagen tid på egen hånd i Goslar.

3. dag:
Lille byrundtur i Goslar og tid til at gå på opdagelse i de gamle gader. Eftermiddagshygge på hotellet med kaffe, kage og julesange. Flot julebuffet om aftenen.

4. dag:
Udflugt rundt i det vinterlige Harzen og ophold i Wernigerode. Let anretning undervejs (inkl.). Flot juledagsbuffet på hotellet

5. dag:
Afrejse fra hotellet. Besøg på julemarkedet i Celle med tid til frokost og indkøb. Hjemrejse via Puttgarden - Rødby

Søg rejse

Rejseprogram

Goslar og Hotel Bären

H+ Hotel Goslar, det tidligere Hotel Bären, er kendt og elsket af mange af vores stamkunder. Her er moderne, komfortable værelser, gode faciliteter og en restaurant, der i juledagene disker op med en overdådig buffet med julens specialiteter. Hotellet ligger i rolige omgivelser cirka 1 kilometer fra den gamle bykerne. Vi har tilrettelagt julens program, så der bliver god tid til at afslapning og ikke mindst til at gå på opdagelse i Goslars snævre, gamle gader, nyde livet på de hyggelige cafeer og lade sig friste af julemarkedets store udvalg af kunsthåndværk, træskærerarbejde og julegodter.

Hildesheim

Tæt på Harzen og Goslar ligger den gamle by Hildesheim, som er blevet genrejst efter anden verdenskrig. Med udgangspunkt i gamle tegninger har man genskabt en af Tysklands mest imponerende markedspladser, hvilket har givet byen en plads på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Vi besøger byen og oplever det historiske bycentrum, der selvfølgelig er flot pyntet op til jul.

Harzen, Bloksbjerg og Wernigerode

Et rejse til Harzen er ikke fuldendt uden en rundtur gennem de smukke landskaber. Undervejs passerer vi Bloksbjerg og besøger bindingsværksbyen Wernigerode, som gennem de seneste år er blevet utroligt flot saneret og nu står i fortidens farvestrålende glans. Her inviterer vi på en lille, let juleanretning inden vi fortsætter vores tur i Harzens – måske – snedækkede vinterlandskab.

Ud- og hjemrejse

Julen handler om at forkæle sig selv og lade julefreden sænke sig. Derfor foregår ud- og hjemrejsen til Goslar i roligt og behageligt tempo. På hjemrejsen besøger vi den charmerende by Celle, hvor der bliver tid til at nyde turens sidste julemarked inden vi fortsætter mod Puttgarden og færgen retur til Danmark.

Påstigningsruter

Kort

rejsekalender

22/12Jul i BremenFra 4.775,-
22/12Jul i PotsdamFra 4.095,-
23/12Jul i SæbyFra 4.450,-
29/12Nytår i BerlinFra 4.775,-
29/12Nytår i SchwalenbergFra 3.995,-