Skip to main content

Italien

Italien er på næsten alle områder forskelligt fra Danmark og det er nok een af grundene til at danskerne elsker at besøge Italien.

Italien er et land fuld af kontraster. I nord har man de velhavende byer, hvor indbyggerne er nogle af de rigeste i Europa. Kommer man længere sydpå finder man nogle af de fattigste, hvilket bl.a. på Sicilien har givet god grobund for mafiaen. På Klingenbergs Busrejser til Italien holder vi os oppe nordpå.

Naturen er vidunderlig. Bjerrige områder afløses af skønne grønne områder med vinmarker, oliven- appelsin- og citronlunde. Store marker med meloner og andre frugter og grøntsager. De vidunderlige byer med charme og en historisk og kulturel arv, der går helt tilbage til Romerriget.

Og så er der bare så mange ting italienerne er bedre til end os. De laver skønne vine, en fantastisk pasta, pizza - og mad i det hele taget. Hvilken dansk kvinde har ikke sukket over de italienske mænds charme, og hvilken dansk mand har ikke ønsket, at han kunne spise en romantisk middag med Sophia Loren.

For ikke at forglemme den italienske mode, de italienske biler, evnen til at spille fodbold, den kunstneriske historie med navne som Leonardo da Vinci, Michelangelo,komponisterne Verdi og Puccini, og sådan kunne man blive ved. Selv det italienske sprog kan få én til at smelte.

Så har man lyst til at opleve charme, temperament, smuk natur, kultur, god mad og vin, så tag med Klingenberg Busrejser på én af vores rejser til det skønne støvleland mod syd.

Søg rejse

Gardasøen

Forespørg på pladser

Sydlandsk charme, maleriske byer & smukke bjerge Gardasøen er et af Europas mest berømte rejsemål og med god grund. Her er bjerge, vand, charmerende byer, flotte søpromenader, spændende historie, god mad og ikke mindst et fantastisk klima. Overalt langs med søen finder vi gamle, maleriske byer, olivenmarker, vingårde og fristende forretninger. På vores udflugter besøger vi også to af Italiens mest berømte byer, Verona og Venedig, ligesom vi selvfølgelig tager på sejltur, besøger en vingård og s...Læs mere

rejsekalender

28/11Julemarked BerlinFra 3.095,-
29/11Julemarked ÆrøFra 2.295,-
30/11Julemarked CelleFra 2.995,-
2/12Julemarked BremenFra 2.745,-
5/12Julemarked i GoslarFra 3.250,-