Skip to main content

Istrien

Pris fra:
7.995,-
Dage:10
Bestil rejse

Smuk ø-ferie ved Kroatiens azurblå riviera

Omgivet af Adriaterhavet til alle sider ligger det flotte Island Hotel Istra på øen St. Andrew. Her kan du glæde dig til at nyde livet og udsigten over det azurblå hav mens du slapper af på hotellets flotte terrasse – måske med en kølig drink i hånden. Hver time sejler hotellets båd os hurtigt til fastlandet, hvor vi tager på opdagelser i gamle romerske og venetianske byer, smager på lokale specialiteter og nyder naturen og klimaet. Vi tager selvfølgelig også på en sejltur langs kysten og oplever, hvor smukt landet tager sig ud fra søsiden.

Rejsen dag for dag:

1.dag:
Udrejse via Gedser-Rostock og overnatning syd for Leipzig

2.dag:
Besøg ved Hitlers enorme Reichsparteigelände og ophold i Nürnberg. Overnatning nær den tysk-østrigske grænse.

3.dag:
Smuk tur gennem Østrigs alper. Ankomst og indkvartering for 5 nætter på Island Hotel Istra.

4. til 7. dag: Udflugter under opholdet
- Sejltur langs kysten til Rovinj, Limfjord og Poreč
- Kunstnerbyen Grožnjan og vinsmagning
- Opatija og Den smukke romerby Pula
- Tid på egen hånd til at nyde livet på Sveti Andrija og gå på opdagelse i Rovinj

8.dag:
Ophold i den flot beliggende by Bled og overnatning i alpelandsby i Salzburgerland

9.dag:
Overnatning i den berømte festspilsby Bayreuth.

10.dag:
Hjemrejse via Rostock-Gedser

Hotel:
Island Hotel Istra

Søg rejse

Rejseprogram

Øen Sveti Andrija og Island Hotel Istra
Hvis du elsker havet, vil du også elske Island Hotel Istra. Hotellet ligger midt på den lille ø Sveti Andrija og har blot 50 meter, dvs. 1 minuts gang til stranden og det klare blå hav. På den elegante udendørs terrasse kan du læne dig tilbage i de komfortable liggestole og nyde solens stråler, og efter solnedgang lyses terrassen flot op og indbyder til en kølig aftendrink. Hvis det kunne friste, har hotellet også både udendørs og indendørs swimmingpool, sauna og fitnesscenter, som vi frit kan benytte under opholdet.
Vi har halvpension på hotellet, og til aftensmaden kan du selv forsyne dig med lokale vine, øl, vand og juice, som er inkluderet.
Der er forbindelse til fastlandet med hotellets egen båd hele dagen og aftenen. Turen tager 15 minutter og går direkte til den spændende by Rovinj, som også bliver udgangspunktet for vores udflugter med bus under opholdet.

Fridag i Rovinj
Vi har naturligvis indlagt en ”fridag”, hvor man enten kan nyde tilværelsen omkring hotellet, eller tage på opdagelse i Rovinj. Rejselederen tilbyder en lille byvandring bl.a. op til den lokale kirke, men ellers bliver der rig mulighed for at udforske byen på egen hånd.

Sejltur langs kysten og Limfjord
En sejltur er den allerbedste måde at opleve den smukke Adriaterhavskyst på. I roligt tempo nyder vi den fantastiske natur langs kysten ved Vrsar og Limfjord (!) Vi sejler forbi nogle af Istriens berømte nudiststrande, og inde i Limfjord kan man bl.a. se de mange ”ynglepladser” for muslinger og østers. I bunden af fjorden har vi et kort ophold, hvor man kan komme på land og strække benene.
Undervejs på turen serveres frokost med den gode lokale vin. Frokosten tilberedes ombord, så det er enkelt, spartansk, men rasende hyggeligt. Turen afsluttes i Rovinj.

Kunstnerbyen Grožnjan og vinsmagning
På en flot tur ind i det bjergrige bagland, besøger vi den charmerende by, Grožnjan, som med sin maleriske beliggenhed og stemningsfulde gader har tiltrukket et utal af kunstnere.
Herefter besøger vi vinkælderen Matosevic og smager på de gode, lokale vine.

Opatija og den smukke romerby Pula
Kroatiens svar på Nice og Monte Carlo er den mondæne by Opatija, der i 150 år har tiltrukket velhavere og prominente gæster. Her er flotte villaer, eksklusive hoteller, parker og ikke mindst en af landets smukkeste og længste strandpromenader, der er over 10 kilometer lang. Vi besøger byen og oplever den fornemme atmosfære og stemning.
Efterfølgende tager vi til kystbyen Pula, der byder på mere end 3000 års dramatisk historie kombineret med smuk beliggenhed og et levende bymiljø. Vi tager på byrundtur og oplever bl.a. det utroligt velbevarede og enorme amfiteater og Augustustemplet. Efter rundturen bliver der god tid på egen hånd til at udforske den gamle by med sin flotte venetianske og østrigske arkitektur.

Vi har tilrettelagt hele rejsen med behagelige dagsetaper, så turen til og fra Istrien bliver en rejseoplevelse i sig selv. Se blot, hvad du kan glæde dig til på rejsen ud og hjem:

Nürnberg, Reichsparteigelände
Efter første overnatning besøger vi Nürnberg og ser det kæmpemæssige Reichsparteigelände, der står som et historisk symbol på Det Tredje Riges storhedsvanvid.
Der bliver også tid til at opleve Nürnbergs gamle bykerne, inden vi fortsætter til overnatning nær den tysk-østrigske grænse. Den sidste strækning til Istrien er en flot panoramatur gennem Østrig og Slovenien frem til Rovinj, hvor hotellets skib sejler os det sidste stykke ud til vores flotte ferieø.

Bled og Salzburgerland
Du kan også glæde dig til at opleve Bled, der er en af alpernes smukkeste feriebyer. Her spejler bjergene sig i søen mens det gamle middelalderslot stolt rejser sig mod himlen. Vi tager os tid til at opleve de fantastiske omgivelser og spise frokost i byen inden vi fortsætter til Salzburgerland i Østrig, hvor vi overnatter omgivet af alpernes sneklædte tinder.  

Festspilbyen Bayreuth
Rejsens sidste overnatning har vi i festspilbyen Bayreuth. Hotellet ligger tæt på centrum, så der er mulighed for en lille spadsertur gennem den gamle, historiske bykerne.

Påstigningsruter

Rute 1, 2, 2A og 3

Se ruterne HER

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedHotelLedige pladserFra pris
28-09-2021 - 07-10-2021BusIsland Hotel IstraMere end 87.995,-Bestil